Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Babagan Cabo Verde News transportasi News Wire Plancongan

Airlines Cape Verde: Nerusake operasi normal

cabo
cabo
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Cape Verde Airlines, maskapai penerbangan Capeverdian, nglaporake manawa mlebu wengi ing Amilcar Cabral Airport ing Pulo Sal. Penerbangan kasebut dioperasikake karo pesawat liyane.

Print Friendly, PDF & Email

Cape Verde Airlines, maskapai penerbangan Capeverdian, nglaporake manawa mlebu wengi ing Amilcar Cabral Airport ing Pulo Sal. Penerbangan kasebut dioperasikake karo pesawat liyane.

Penerbangan mlayu dina Senen iki ing Sal udakara jam 10 bengi. B767-200 saka Jordan Aviation, sing bakal dioperasikake ing Cape Verde Airlines kanthi basis sewa basah. Iki bakal nguatake armada lan pasokan kapasitas Cape Verde Airlines nalika musim panas.

Kanthi rong pesawat sing nembe teka, perusahaan ngarepake bakal nerusake operasi normal ing sawetara dina sabanjure.

Perlindhungan kanggo penumpang sing dirusak dening pembatalan bakal terus nganti regulariasi penerbangan. Cape Verde Airlines nuwun sewu marang kabeh kendala sing ditindakake lan ngarep-arep bisa nerusake operasi ing jangka pendek.

Nganti wektu iku, kita bakal njaga kahanan rutin kanggo menehi informasi babagan penggantian armada lan operasi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.