24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Mecah Luksemburg News News Wire Plancongan Warta Breaking Ukraina USA Breaking News

Aviall Boeing Ngumumake Kesepakatan karo Panyedhiya Internasional Utama

aviall
aviall
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Boeing liwat anak perusahaan Aviall, ngumumake wis mlebu perjanjian karo ANTONOV Ukraina, WaterGuard Internasional Kanada, lan Cargolux ing Luxemburg.

Print Friendly, PDF & Email

Boeing liwat anak perusahaan Aviall, ngumumake dheweke wis menehi perjanjian karo Ukraina ANTONOV, Kanada WaterGuard Internasional, lan Luksemburg Cargolux.

"Jaringan distribusi layanan Boeing ing saindenging jagad bakal nyedhiyakake dhukungan lokal liwat Aviall, ngrewangi ngrampungake pesenan pesawat lan menehi tunjangan biaya kanggo mitra industri lan pelanggan," ujare Eric Strafel, Presiden lan CEO Aviall. "Kita ngurmati kapercayan saka mitra kanggo mbiyantu para pelanggan ing industri aerospace sing janji."

Kesepakatan saiki nyedhiyakake pelanggan pemerintah komersial lan internasional.

  • Ukraina ANTONOV nandatangani perjanjian karo Aviall, kalebu niat kanggo ndhukung produksi program pesawat paling anyar, AN-1X8. Aviall bakal ngatur pengadaan rantai pasokan kanggo produksi ANTONOV, kalebu konsep logistik lan stok maju, ngrewangi ngrampungake pesenan program pesawat iki lan dhukungan sawise pasar.
  • International WaterGuard (IWG) nandatangani perjanjian distribusi eksklusif sepuluh taun karo Aviall kanggo pemanas banyu jamban sing cocog karo armada Boeing 737, 747, 767 lan 777. CanadaIWG adhedhasar wis nyedhiyakake komponen sistem banyu sing bisa diombe kanggo industri pesawat udakara 30 taun.
  • Cargolux wis mlebu perjanjian kanggo dhukungan Aviall. Pengaturan kasebut ngidini Cargolux terus ngoperasikake armada 747-400F kanthi memenuhi kebutuhan induksi mesin nganti 33 kunjungan toko perbaikan mesin liwat operasi sing efektif.

Babagan Aviall

Aviall makarya minangka anak perusahaan saka Perusahaan Boeing, ndhukung unit bisnis komersial lan pertahanan ing Boeing. Aviall minangka panyedhiya solusi terkemuka layanan manajemen rantai pasokan aftermarket kanggo industri aerospace lan pertahanan. Kanggo informasi luwih lengkap, bukak www.aviall.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.