Asosiasi Warta Breaking News Ghana Breaking News Internasional Macan Watesan Seychelles Warta Breaking Travel News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Uganda Pariwisata lan Konsultan Pariwisata Seychelles ngrembug babagan Brand Africa lan kerja sama

Pilih basa sampeyan
Afrika
Afrika
ditulis dening editor

Dr. Wasswa Tom Davis, anggota Dewan Pariwisata Uganda lan Manajer ing Otoritas Penerbangan Sipil Uganda, lan Alain St.Ange ketemu ing Ghana.

Print Friendly, PDF & Email

Dr. Wasswa Tom Davis, Anggota Dewan Dewan Pariwisata Uganda lan Manajer Layanan Pemasaran & Komersial ing Otoritas Penerbangan Sipil Uganda, lan Alain St.Ange, Kepala Konsultasi Pariwisata Saint Ange, njupuk kesempatan kanggo rapat kanggo ngrembug babagan potensial cara kerja sama lan Afrika Brand nalika lungguh ing Accra Ghana kanggo Rute Afrika 2018.

Dr. Davis lan St.Ange sadurunge ketemu ing Kampala ing Uganda nalika mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan, lan Laut ing Seychelles ngirimake Keynote ing rapat Platform Pariwisata Afrika Wétan minangka bagean saka kampanye kasebut kanggo jabatan Sekretaris Jenderal saka UNWTO. Alain St.Ange saiki kerja sama karo Papan Pariwisata, Menteri Pariwisata, lan Bisnis Sektor Swasta Pariwisata, utamane ing bidang kampanye visibilitas kanggo njamin relevan ing jagad pariwisata sing kompetitif. Dheweke uga dadi pamicara rutin ing acara Pariwisata lan Penerbangan nalika dheweke nuduhake sukses minangka kepala Pariwisata Seychelles.

"Aku ora bakal bisa entuk apa-apa yen ora nggawe jaringan mitra profesional lan dipercaya. Pariwisata minangka visibilitas lan kemampuan dadi tujuan sing padha, "ujare St.Ange ing Ghana.

Dheweke ngrembug babagan tahapan sing apik lan tepat wektu ing Afrika, kanthi macem-macem cara kanggo nulis maneh narasi kanggo Brand Africa lan ditambah karo Dewan Pariwisata Afrika, yaiku kanggo Afrika apa sing diarani PATA kanggo Asia lan Pasifik . Kanggo Uganda, dheweke ngrembug babagan tantangan sing ana lan mbahas babagan apa sing bisa utawa sing kudu dipikirake kanggo industri pariwisata sing luwih sehat. Dr. Wasswa Tom Davis lan Alain St.Ange arep ngrencanakake rapat mengko.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.