24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Mayotte News wong Pengumuman Pers Pariwisata News Wire Plancongan

Pariwisata Mayotte ngenalake Acara Kepulauan Vanilla

2thqq
2thqq
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kapuloan Vanilla minangka enem pulo ing Samodra India sing mutusake tumindak kanggo ngembangake pariwisata.

Sanajan umume kerja kasebut fokus ing pasar pelayaran, tetep penting kanggo menehi perhatian marang reputasi pulau kasebut. Kapuloan sing luwih ngerti lan akeh ngerti, mula bakal saya akeh turis sing bakal saya akeh.

Dadi, saben pulau nggawe acara sing ngundang mitra klompok, dadi basis kanggo strategi pengaruh iki.

Sawise Karnaval Seychelles, Pameran Pariwisata Madagaskar, Festival Kreol ing Mauritius, Festival Kebebasan Métis ing Pulo Reunion lan Festival Warisan lan Budaya Comoros, siklus saiki wis lengkap karo Festival Mayotte Lagoon.

Diresmekake dina Jumuah tanggal 19 Juli iki dening Prefektur lan Presiden Dewan Departemen, Soibahadine IBRAHIM RAMADANI, uga Presiden Kepulauan Vanilla, festival pertama iki menehi perhatian laguna.

Tujuan saka acara iki yaiku kanggo promosi Mayotte, kekayaan budaya lan alam lan minangka bagean saka proyek kasebut supaya laguna kadaptar dadi situs Warisan Dunia UNESCO.

Miturut Pascal VIROLEAU, Direktur Kepulauan Vanilla, "festival kasebut minangka kesempatan kanggo nuduhake lan nemokake babagan tema segara. Iki minangka aset turis utama kanggo Mayotte sing kudu digunakake kanggo negesake reputasi pulau kasebut ”.

Miturut Soibahadine IBRAHIM RAMADANI, "Mayotte ngrampungake kabeh proyek Kepulauan Vanilla. Iki nggawe kemajuan gedhe ing pangembangan ekonomi lan pariwisata ”.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.