24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria budaya News Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Pusat visa wisata Bulgaria dibukak ing Moskow

Bulgaria
Bulgaria
ditulis dening editor

Kanggo gawe marem para turis Rusia sing pengin ngunjungi Bulgaria, dina iki ing Moskow, pusat visa wisata Bulgaria pisanan dibukak.

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo ngatasi arus turis Rusia sing pengin ngunjungi Bulgaria, dina iki ing Moskow, pusat visa wisata Bulgaria pisanan dibukak kanthi resmi.

Kanggo wong Rusia sing uwal saka stres Moskow, Bulgaria dadi papan sing populer kanggo preinan. Iki minangka papan sing dirasakake. Basa kasebut padha, lan budaya kasebut rumangsa kenal.

Pusat iki duwe 22 konter kanggo panrima dokumen, kanthi biaya visa turis kanggo Bulgaria udakara 35 euro.

Rencana saiki dienggo mbukak pusat liyane ing kutha-kutha gedhe liyane ing Rusia.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.