24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Argentina Breaking News Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Olahraga transportasi

Boca Juniors anyar Jersey: Qatar Airways duwe bagean gedhe

BOCA300white
BOCA300white
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Qatar Airways lan Boca Juniors seneng ngumumake klambi anyar klub bal-balan Argentina paling anyar, sing duwe logo maskapai kasebut. Maskapai sing menang penghargaan kasebut menehi persetujuan ing wulan Mei kanggo dadi Sponsor resmi Boca Juniors ing musim 2021/22

Print Friendly, PDF & Email

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Akbar Al Baker, ujar: "Kita seneng ngumumake kaos anyar Boca Juniors sing nampilake logo Qatar Airways. Minangka maskapai, kita bangga bisa ngrayakake hubungan sing kuat karo Amerika Selatan, lan kemitraan karo Boca Juniors luwih lanjut negesake komitmen marang bawana. Boca Juniors minangka salah sawijining tim bal-balan paling apik ing Amerika Selatan, lan kita seneng banget bisa ndeleng Boca Juniors sing bersaing, kanthi merek kita diwakili ing jersi tim. ”

Qatar Airways lan Boca Juniors seneng ngumumake klambi anyar klub bal-balan Argentina paling anyar, sing duwe logo maskapai kasebut. Maskapai sing menang penghargaan kasebut menehi persetujuan ing wulan Mei kanggo dadi Sponsor resmi Boca Juniors ing musim 2021/22.

Kaos Boca Juniors kanthi bangga nampilake logo Qatar Airways ing ngarep, supaya bisa dideleng dening pirang-pirang penggemar tim ing saindenging jagad. Perjanjian sponsor iki uga nguatake portofolio kemitraan olahraga global maskapai kasebut.

Presiden Boca Juniors, Pak Daniel Angelici, ujar: "Kita seneng nampilake kaos anyar karo sponsor utama sing anyar, Qatar Airways. Kemitraan strategis iki penting banget kanggo Boca Juniors lan Qatar Airways lan bakal ngidini kita nambah wates. Kita ngarep-arep bisa sukses bareng-bareng lan ngrayakake wektu-wektu sing nyenengake mbesuk. ”

Qatar Airways ngoperasikake penerbangan saben dinane menyang ibukutha Argentina, Buenos Aires, uga kutha Brasil São Paulo wiwit 2010. Ing Desember 2016, Grup Qatar Airways luwih ngencengi hubungan kasebut liwat investasi strategis, entuk 10 persen saham ing Grup Airlines LATAM Amerika Selatan.

Qatar Airways kondhang amarga juara olahraga minangka alat kanggo nyambungake komunitas ing saindenging jagad. Kesepakatan karo Boca Juniors minangka salah sawijining sponsor olahraga sing apik sing ditambahake maskapai kasebut menyang portofolio sponsor sing akeh. Saliyane kemitraan sing ana karo raksasa klub bal-balan Jerman FC Bayern München AG, sing dadi Mitra Platinum, Qatar Airways uga bubar ngumumake perjanjian sponsor pirang-pirang taun karo klub bal-balan Italia AS Roma, sing bakal dadi Resmi Sponsor Jersey nganti musim 2020-21.

Qatar Airways mabur salah sawijining armada paling enom ing langit, sing nampilake pesawat paling maju ing teknologi lan ramah lingkungan. Maskapai iki ngoperasikake armada luwih saka 200 pesawat modern menyang jaringan luwih saka 150 tujuan bisnis lan hiburan utama ing saindenging Eropa, Timur Tengah, Afrika, Asia Pasifik, Amerika Utara lan Amerika Selatan.

Maskapai iki nerusake rencana ekspansi sing ambisius, lan bakal ngluncurake tujuan sing apik ing taun iki, kalebu Tallinn, Estonia; Valletta, Malta; Langkawi, Malaysia lan Da Nang, Vietnam.

Maskapai sing menang penghargaan, Qatar Airways dijenengi 'Kelas Bisnis Paling Anyar ing Dunia' dening World Airline Awards 2018, dikelola dening organisasi rating transportasi udara internasional Skytrax. Iki uga dijenengi 'Kursi Kelas Bisnis Paling Apik,' 'maskapai penerbangan paling apik ing Timur Tengah,' lan 'Lounge Kelas Udara Kelas Pertama Paling Apik.'

Cathetan marang Penyunting:

Babagan Qatar Airways

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.