Ngubur Warta Eswatini Warta Breaking Travel News Teknologi Pariwisata

Robot AI anyar mbantu para lelungan nemokake papan plancongan pungkasan

Pilih basa sampeyan
vivere_screen
vivere_screen
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Miturut panelitian dening Expedia Media Solutions - para wisatawan potensial, kanthi rata-rata, browsing liwat 38 situs web sadurunge nggawe pesenan. Fitur anyar iki kanggo nyuda jumlah situs web sing dijelajah wong (kanggo inspirasi) sadurunge pesenan. Mangkono, nambah penak kanggo para plancong, lan nyuda stres nalika nemokake papan plancongan ing menit pungkasan.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut panelitian dening Expedia Media Solutions - para wisatawan potensial, kanthi rata-rata, browsing liwat 38 situs web sadurunge nggawe pesenan. Fitur anyar iki kanggo nyuda jumlah situs web sing dijelajah wong (kanggo inspirasi) sadurunge pesenan. Mangkono, nambah penak kanggo para plancong, lan nyuda stres nalika nemokake papan plancongan ing menit pungkasan.

Sanajan ing tengah musim panas, ana akeh kesempatan kanggo lelungan, nanging sing dadi masalah kanggo masarakat saiki yaiku milih ing endi lan kapan pengin lelungan. Kanthi fungsine sing anyar - Vivere ngidini para pelancong kasebut bisa nemokake tujuan sing sampurna adhedhasar preferensi lan alangan wektu.

Matteo De Santis, CEO Vivere.travel, nerangake: "Vivere.travel minangka pengalaman visual sing utamane. Nggunakake platform online, para pelanggan nulis informasi babagan kapinterane, tanggal lelungan lan anggaran sing direncanakake, lan saiki nyedhiyakake foto, video, lan pandhuan plancongan saka tujuan sing cocog karo preferensi unik. Tujuane kanggo mbantu pelanggan nemokake lan pesen tujuan lan hotel sing paling narik kawigaten. Apamaneh, gambar nggambar sewu tembung. ”

Carane ora iku bisa?

Sawise pangguna mlebu situs web, dijaluk ngetik sawetara preferensi, bandara bandara lan durasi penerbangan.

Algoritma AI bisa digunakake ing mburi kanggo menehi saran babagan pandhuan eksklusif sing disesuaikan karo kapentingan lan preferensi tartamtu sing diketik pangguna. Banjur bakal pangkat tujuan adhedhasar sing luwih cocog kanggo pangguna tartamtu lan preferensi sing dilebokake sadurunge. Iki uga ngenalake pangguna menyang tujuan anyar sing bisa uga durung ana ing radar - sing uga adhedhasar kapentingan pangguna.

Liwat informasi perjalanan sing lengkap, pandhuan lan citra perjalanan, Vivere ngerti pangguna karo lokasi lan meksa dheweke njupuk keputusan kanthi luwih cepet. Uga, kanthi keterlibatan pangguna sing luwih dhuwur lan panggunaan algoritma AI, platform kasebut berkembang lan sinau terus-terusan lan ngakoni kabutuhan lan kekarepane para lelungan kanggo nambah kualitas konten sing dipersonalisasi.

Dheweke nyimpulake: "Didhukung karo teknologi IBM Watson, kita yakin manawa bakal bisa ngirim konten sing apik banget sing bisa narik kawigaten para lelungan, lan ngganti cara ngrancang lan Book liburan dadi luwih apik."

Fitur kasebut:  Vivere.travel

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.