24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Ekuador Industri Hospitality Hotel & Resor Rilis pers Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Royal Palm Hotel Galapagos nunjuk General Manager anyar

REOyalpalm
REOyalpalm
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Royal Palm Hotel, Galapagos ngumumake janjian dadi General Manager anyar - Pak Diego Andrade Murtinho sing gabung karo hotel iki wulan iki.

Print Friendly, PDF & Email
Royal Palm Hotel, Galapagos ngumumake janjian dadi General Manager anyar - Pak Diego Andrade Murtinho sing gabung karo hotel iki wulan iki.

Warga Ekuador asli sing duwe pengalaman 20 taun ing Eceran, Penjualan, Pemasaran, Perhotelan lan Pariwisata, Pak Andrade gabung karo Royal Palm Hotel saka jabatane minangka Direktur Penjualan Nasional Hotel Oro Verde, klompok penyedia layanan penginapan Ekuador sing misuwur lan luwih akeh saka 600 kamar ing 4 kutha ing daratan Ekuador. 

"Pak Andrade bakal ngawasi hotel butik Highland lan Villa Escalesia eksklusif, sing dikelola dening tim Royal Palm; nggawa ide anyar, akeh energi lan pangowahan dinamis ing tim ing properti eksklusif kita. Pengalaman komersial dheweke, kontak ing sektor pariwisata-tur hiburan Ekuador lan strategi operasional sing jelas, bakal njamin tujuan lan pertumbuhan bisnis mbesuk ing Royal Palm ” ujare Sir John Madejski, pemilik Royal Palm.
"Aku seneng banget karo kesempatan sing bakal teka; iki minangka salah sawijining tujuan paling unik ing donya kanthi kaendahan alam sing ora ana tandhingane! ” ujare Pak Andrade; "Aku duwe tim sing apik ing hotel iki lan bareng-bareng, kita bakal nyoba njupuk pengalaman tamu menyang level anyar."
Royal Palm minangka hotel butik duweke kulawarga sing mapan ing properti pribadi seluas 195 hektar (482 hektar) ing alas sing subur ing Miclands Highlands ing Santa Cruz. Nggabungke gaya kolonial sing elegan karo desain pulau tradisional, properti kasebut nglengkapi lingkungan alam, nggawe privasi, papan lan rasa sepi kanggo para penduduk. Dibukak ing taun 2001, akomodasi ditambahi ing taun 2008 kanggo nyakup 4 casitas liyane saliyane akomodasi sing ana 4 Casitas, 3 villa mewah lan 10 villa dataran tinggi, kalebu 2 Villa Keluarga Highland; villa mewah paling gedhe dijenengi kanggo ngurmati Pangeran Direktur Wales sing tetep ing taun 2009. Royal Palm duwe pesona santai lan informal babagan iki, dadi basis sing sampurna kanggo eksplorasi darat lan segara ing Kepulauan Enchanted iki.
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.