Airlines Airport Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Breaking Maladewa Resorts Nganyari Destinasi Plancongan

Maladewa: Turis Inggris ana 11.2 persen

0a1-61
0a1-61
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Maladewa nuduhake manawa tujuan kasebut nduwe 11.2% paningkatan jumlah wisatawan ing Inggris sing ngunjungi nem wulan pertama taun 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Tokoh pariwisata paling anyar saka Maladewa nuduhake manawa tujuan kasebut ningkatake 11.2% jumlah para plancong ing Inggris sing ngunjungi ing nem wulan pertama taun 2018, yen dibandhingake karo periode sing padha ing taun 2017. Total 57,535 turis Inggris teka ing Maladewa. saka Januari - Juni 2018, dibandhingake karo 51,737 ing 2017.

Ing wulan Juni dhewe uga nampani 6.2% ing jumlah kedatangan turis Inggris, yen dibandhingake karo wulan sing padha ing taun 2017. Secara umum, 6,459 wisatawan saka Inggris ngunjungi Maladewa ing wulan Juni 2018, dibandhingake karo 6,081 ing wulan Juni 2017, yaiku akuntansi kanggo 6.9% kabeh wisatawan sing teka ing Maladewa lan mulane makili pasar mlebu nomer telu paling gedhe kanggo global, sawise China (17.5%) lan Jerman (8%).

Babagan total kunjungan turis ing saindenging jagad, 93,786 wisatawan sing ngunjungi Maladewa ing wulan Juni 2018 lan iki nambah 10% yen dibandhingake karo Juni 2017, sing nampani 85,222. Nenem wulan pisanan 2018 wis 726,515 turis global ngunjungi Maldives, mundhak 10.5% yen dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur.

Ing taun iki, Maladewa bakal negesake status minangka salah sawijining tujuan liburan sing paling apik kanggo turis Inggris, kanthi paling ora dibukak 23 resort anyar. Negara pulau kasebut uga bubar dinobat dadi 'Destinasi Spa Terbaik Samudra Hindia' ing World Spa Awards lan minangka 'Tujuan Bulan Madu Paling Apik' ing Penghargaan Perjalanan Pamaca Majalah Gaya Hidup Mewah.

Menehi komentar babagan tambah akeh wisatawan, Menteri Pariwisata Maladewa, Hon. Moosa Zameer, ujar, "Kita seneng banget ndeleng kenaikan jumlah UK lan wong-wong sing teka ing saindenging jagad Maladewa. Peningkatan kasebut minangka bukti industri pariwisata kelas internasional ing negara kasebut lan kanthi sawetara prekara menarik sing direncanakake kanggo sisa wulan 2018 lan nganti taun 2019, kalebu pambukaan sawetara resort, kita ngarep-arep bisa nampani luwih akeh turis Inggris ing pantai. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov