24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Sint Maarten Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

St. Maarten nampi para juru sorak Patriot

0a1a1-19
0a1a1-19
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Biro Pariwisata St. Maarten seneng banget nampani Patriot Cheerleaders sing misuwur ing pulau kasebut wiwit tanggal 23-30 Juli.

Print Friendly, PDF & Email

Divi Little Bay Beach Resort lan Biro Pariwisata St. Maarten seneng banget nampani Patriot Cheerleaders sing misuwur ing pulau kasebut wiwit 23-30 Juli nalika njupuk tanggalan baju renang tahunan sing populer lan macem-macem produksi video. Nalika ing pulau kasebut, para wanita bakal njelajah landmark, budaya lan sejarah St. Maarten liwat macem-macem kegiatan sing direncanakake.

"Kita dihormati manawa Patriots Cheerleaders milih nyorot St. Maarten lan Divi Little Bay kanthi njupuk tanggalan sing bakal teka ing pulau kasebut," ujare Marco Galaverna, Presiden Divisi Resor & COO. "Iki dalane banget kanggo pulih wiwit badai taun kepungkur, nanging kita seneng nuduhake para wanita iki sepira wis cepet kita bangun lan nduduhake kenapa St. Maarten dikenal minangka pulau sing ramah."

Ngwakili Juara Super Bowl 5X New England Patriots, Patriots Cheerleaders nyenengake ewonan penggemar saka sela-sela Stadion Gillette, melu misi lan penampilan apik lan nyenengake ing acara profil tinggi kayata Super Bowls, Pro Bowls, lan game internasional.

Nalika ora narik kawigaten babagan kamera ing St. Maarten, para pemandu sorak bakal ngobrol karo para tamu, warga lokal, media lan para pejabat kanthi akeh kesempatan sing bisa ditemoni kalebu otograpi, foto, game, kegiyatan lan pesta lan melu. proyek menjangkau komunitas.

"Kita wis nyiyapake sawetara acara sing nyenengake nalika Patriots Cheerleaders saiki, kalebu Sunset Sail sore karo Aqua Mania Adventures, Karaoke Night, tur ing kutha lan Nedha bengi Pantai BBQ," ujare Manajer Umum Divi Little Bay, Anne-Marie Brooks . "Kita ngarep-arep banget nuduhake para tukang sorak kabeh sing ditawakake ing pulau sing apik banget, lan kita ngerti dheweke seneng banget bisa ketemu warga lokal nalika lagi ana ing tur."

Babagan Biro Pariwisata St. Maarten:

St. Maarten minangka pulo paling cilik ing donya sing bisa dituduhake dening rong negara - Kerajaan Walanda lan Prancis - nggawe tujuan kanthi pesona Eropa lan bakat Karibia. Dumunung ing pucuk sisih lor Antillen Kurang, pulo 37 mil persegi kasebut nduweni 37 pesisir sing apik banget lan dadi papan wisata sejarah lan tujuan kulawarga. Layanan udhara langsung kasedhiya ing Bandara Internasional Princess Juliana saka kutha-kutha utama AS lan Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov