Asosiasi Warta Warta Breaking Guam Breaking News Hong Kong Breaking News Internasional Breaking Taiwan News Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Tertarik makili Biro Pengunjung Guam ing Hong Kong utawa Taiwan?

guam-cemara
guam-cemara
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pengunjung Guam (GVB), perusahaan keanggotaan publik, non-saham, nirlaba, ngetokake Permintaan Proposal ("RFP") iki njaluk usulan-usulan saka perusahaan pemasaran sing wis mantep kanggo tumindak minangka Perwakilan Pemasaran Tujuan Pariwisata GVB ing Hong Kong lan kanthi kapisah ing Taiwan.

Print Friendly, PDF & Email

Biro Pengunjung Guam (GVB), perusahaan keanggotaan publik, non-saham, nirlaba, ngetokake Permintaan Proposal ("RFP") iki njaluk usulan saka pemasaran sing wis digawe perusahaan kanggo tumindak minangka Perwakilan Pemasaran Tujuan Pariwisata GVB ing Hong Kong lan kanthi kapisah ing Taiwan.

Perwakilan Pemasaran Tujuan ing Hong Kong lan Taiwan kudu ngrewangi GVB kanggo promosi pariwisata Guam lan entuk target kedatangan pengunjung, lan dadi pejabat penghubung GVB ing perkara-perkara sing ana gandhengane karo Guam.

Paket RFP bisa diundhuh tanpa biaya saka situs web GVB ing www.guamvisitorsbureau.com.news.rfps utawa dipikolehi (ing format USB) ing Kantor GVB, 401 Pucat Dalan San Vitores, Tumon, Guam, 8:00 AM - 5:00 PM, Senen - Jumuah, ora kalebu preinan Guam. Ragad $ 25.00 sing ora bisa dibalekake dibutuhake kanggo saben paket sing dijupuk ing kantor GVB sing dibayar kanthi dhuwit US $, transfer bank utawa kertu kredit utama (Visa MasterCard, Discover, JCB).

Yen ana pitakon, kudu ditulis kanthi tinulis marang Presiden lan CEO, sing bisa diluncurake ing kantor GVB; dikirim email menyang [email dilindhungi]; utawa dikirim liwat fax menyang + 1-671-646-8861 miturut timeline sing diwenehake ing RFP.

GVB kanthi iki menehi kabar marang kabeh penawar sing bakal negesake manawa manawa perusahaan usaha minoritas bakal entuk kesempatan lengkap kanggo menehi tanggepan marang panjaluk proposal kasebut lan ora bakal didiskriminasi kanthi alesan balapan, warna utawa asal nasional kanggo menehi penghargaan.

GVB duwe hak kanggo nolak utawa kabeh usulan, ngilangi cacat apa wae ing proposal kasebut, utawa mbatalake panjaluk iki miturut undang-undang kanggo kepentingan biro kasebut. Kontak langsung utawa ora langsung karo Manajemen GVB utawa Staff, Anggota Dewan, utawa wong sing melu proses pemilihan dilarang.

Sapa wae sing pengin ngirim usulan kudu nyathet tenggat wektu pengajuan paling ora jam 5:00 sore (Waktu Standar Chamorro), Selasa, 31 Juli 2018.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.