Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Warta Breaking Paraguay Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi Singapur

Menteri pamrentahan tiwas ing kacilakan pesawat Paraguay

0a1a1-21
0a1a1-21
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat sing nggawa Menteri Pertanian Paraguayan ditemokake dening tim telusuran lan penyelamat sawise ilang ing dina Rebo sore.

Print Friendly, PDF & Email

Pesawat sing nggawa Menteri Pertanian Paraguayan, Luis Gneiting, ditemokake dening tim telusuran lan penyelamat sawise ilang ing dina Rebo sore, pejabat saka pejabat penerbangan negara kasebut marang radio lokal.

Pesawat kasebut ditemokake udakara 6km saka bandara Ayolas, ing endi plabuhan. Nalika lelungan menyang ibukutha negara kasebut, Asuncion, miturut Luis Aguirre, kepala Direktorat Penerbangan Sipil Nasional.

Pesawat kasebut nggawa menteri pertanian bebarengan karo telu liyane. Aguirre ujar manawa dheweke isih durung duwe informasi babagan penumpang.

“Sisa pesawat ditemokake ing lahan basah. Pucuk buntut katon lan sisa pesawat ing jero banyu, "ujare Aguirre. "Adhedhasar apa sing bisa dideleng, lan iki ora resmi, ora ana sing slamet."

Wakil menteri gneiting sapi, Vicente Ramirez, uga ana ing pesawat kasebut, tambah Aguirre.

Tim penyelamat nemokake pesawat mesin kembar kasebut dina Kemis esuk.

Aguirre ujar manawa pesawat kasebut mung mabur suwene rong utawa telung menit lan durung tekan papan sing dhuwur sadurunge tiba.

Miturut media lokal, loro penumpang liyane yaiku teknisi Luis Charotti lan pilot, Gerardo López.

Pesawat kasebut dilaporake mangkat ing dina Rebo jam 6:22 sore wektu lokal.

UPDATE:

Menteri Pertanian Paraguay, Luis Gneiting lan telu liyane tilar donya nalika pesawat mesin kembar sing nggawa dheweke menyang ibukutha Asuncion nabrak lahan basah ing dina Rebo wengi, ujare pejabat ing Kamis.

"Kanthi sedhih banget kita ngumumake matine wong papat ing pesawat sing kacilakan," ujare Joaquin Roa, kepala Sekretariat Darurat Nasional, nambahake manawa para pekerja darurat saiki nyoba nemokake mayit kasebut lan pesawat kasebut "pancen bubar."

"Kabeh Pagaguay lagi sedhih amarga kacilakan iki," ujare Presiden terpilih Mario Abdo, sing bakal jabatan tanggal 15 Agustus, marang wartawan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov