24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Wisata sing Bisa Diakses Airlines Airport Asosiasi Warta Warta Breaking Barbados Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Industri Rapat rapat wong Pengumuman Pers News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Napa eTN gabung karo Organisasi Pariwisata Karibia minggu iki?

cto-lan-etn
cto-lan-etn
ditulis dening editor

Dina iki, eTN Corporation resmi gabung karo agensi pangembangan pariwisata, Organisasi Pariwisata Karibia (CTO), dadi anggota.

Print Friendly, PDF & Email

eTN Corporation, pamilik saka eTurboNews resmi gabung karo Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) dadi anggota minggu iki.

The Organisasi Pariwisata Karibia minangka lembaga pangembangan pariwisata kanthi 24 anggota negara Walanda, Inggris, Spanyol, lan Prancis bebarengan karo macem-macem anggota sekutu sektor swasta. Visi CTO yaiku kanggo posisi Caribbean minangka tujuan sing paling dikarepake ing saindenging taun, kanthi hawa anget nalika liburan. Tujuane dipandu dening konsep Pariwisata Berkelanjutan Utama. CTO adhedhasar ing Barbados kanthi kantor ing New York lan London.

eTN Corporation duwe eTurboNews saliyane karo macem-macem publikasi liyane sing nyedhaki profesional lelungan, konsumen, lan media ing saindenging jagad. Saliyane kanggo eTurboNewssitus, eTurboNews.eu ana lan liya-liyane (Industri Plancongan Global), eturbonews.de  (Edisi basa Jerman), forimmediaterelease.net (layanan kawat kanggo wartawan), travelindustrydeals.com (kanggo agen perjalanan), rapat.lancaran  (industri rapat / MICE), penerbangan. lelungan (warta penerbangan), gaytourism.lancaran (Wisatawan LGBT), worldtourismwire.com (warta babagan organisasi wisata lan pariwisata paling dhuwur, kayata UNWTO, WTTC, ETOA, ICTP), travelwirenews.com (sumber warta pariwisata, maca utama), anggur. lelungan (anggur lan warta panganan), lan  hawaiinews.online (Khusus Hawaii).

eTN kantor pusat ing Hawaii, AS kanthi kantor utawa perwakilan ing California, Florida, New York, Texas, Australia, Republik Ceko, HongKong, Jamaika, Yordania, India, Indonesia, Israel, Italia, Peru, Polandia, Afrika Selatan, Korea Selatan, Spanyol, Thailand, Tanzania, Uganda, UEA, Seychelles, Zimbabwe. eTurboNews Jerman dununge ing Duesseldorf lan Hamburg. Kajaba iku, eTurboNews nduwe duta ing luwih saka 100 negara.

Perusahaan uga duwe TravelMarketingNetwork, klompok guru pemasaran khusus saka macem-macem sektor industri lelungan. Jaringan kasebut minangka konsultasi hubungan masyarakat sing khusus kanggo kebutuhan industri pariwisata lan pariwisata sing nyediakake solusi PR khusus lan saran babagan pemasaran lan merek kanggo perusahaan sing melu bisnis lelungan, transportasi, lan pariwisata.

eTN minangka anggota pendiri lan kekuwatan utama TIKP (Koalisi Mitra Pariwisata Internasional) lan sing nembe diadegake Dewan Pariwisata Afrika.

Juergen Thomas Steinmetz

Juergen Steinmetz, presiden eTN Corporation

Penerbit eTN lan Presiden Juergen Steinmetz ujar: "Wis pirang-pirang taun, eTN nglaporake babagan warta babagan Karibia uga masalah sing relevan karo wilayah kasebut kanthi rinci. eTN wis kerja sama karo macem-macem acara ing Karibia, kalebu Konferensi Global UNWTO babagan Pakaryan lan Pertumbuhan Inklusif ing Jamaika.

"Wayahe kerja sama karo Organisasi Pariwisata Karibia lan kerja bareng para anggotane supaya bisa duwe akses luwih apik menyang jaringan sing wiyar, lan nggawe pangowahan pariwisata ing Karibia.

"Kita bangga bisa gabung dadi sing paling apik kanggo industri Perjalanan lan Pariwisata Karibia liwat Organisasi Pariwisata Karibia."

eTurboNews didegaké ing taun 1999 lan wis dadi sumber sing dipercaya kanggo industri pariwisata lan pariwisata global suwene 19 taun, lan siji-sijine publikasi ing jagad iki sing nyedhiyakake warta lelungan lan pariwara ing saindenging jagad kanthi jam 24/7. Liwat pamaca, kemitraan, lan telusuran, posisi, lan jaringan media sosial sing akeh eTurboNews Jangkauan gabungan kalebu 230,000 pelanggan industri profesional lelungan, 17,000 wartawan, lan 1.3 yuta konsumen rata-rata.

eTurboNews durung nate dikenal kanthi layanan lambe, nanging para pamiarsa jangkoan pedhes seneng ndeleng.

eTN beda karo umume media online. eTN Penerbit Juergen Steinmetz ujar:

"Kita ora pracaya marang gratis"entuk media”Minangka metode supaya tim editorial sing sregep nyedhiyakake jangkoan gratis kanggo tujuan komersial utawa promosi.

  • Kita duwe tagihan sing kudu dibayar.
  • Kita ora nampa lelungan famili, barang dagangan, utawa karcis kanggo publisitas.
  • Kita ora njamin jangkoan miturut opsi gratis.
  • Kita matesi konten, jangkauan, kalebu lan outreach kanggo opsi jangkoan gratis, kalebu nyetel paywalls ing artikel.
  • Kita ora ngarep-arep sapa wae, kalebu agensi PR bisa kerja kanthi gratis, uga ora.
  • 90% konten ora duwe maksud komersial lan ngajak supaya para nonton supaya menehi kabar babagan warta, ide lan masalah crita.
  • 10% konten kita minangka media mbayar. Media mbayar minangka komponen penting kanggo tuwuhing pangasilan lan kesadaran merek kanggo tujuan plancongan utawa bisnis apa wae - lan platform iki cocog kanggo umur sing dawa, jangkauan sing amba, kalebu media sosial sing akeh, lan langsung efek, ing basis regional lan global. Kita ora ngandel karo artikel promosi lan iklan ing kaca sing padha kanggo menehi prabédan. Kita pengin para pamaca supaya nggatekake lan mbukak artikel, lan ora duwe hormat kanggo status quo.
  • Kita seneng nggawe kemitraan komersial karo tujuan, acara lan pemangku kepentingan kanthi langsung utawa liwat agensi PR.

"Nalika gabung karo Organisasi Pariwisata Karibia, kita ngarep-arep bisa nggawe kemitraan win / win anyar, nggawa sawetara acara ing wilayah kasebut, lan sinau luwih lengkap babagan masalah sejatine sing ana gandhengane karo Karibia, lan nggabungake praktik paling apik ing cara mikir global.

"Aku ngarep-arep teka ing mbesuk SOTIK (Konferensi Konferensi Industri Pariwisata) ing Bahama, 1-5 Oktober. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.