Airlines Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Departemen Perhubungan menehi meh telung prapatan milyar menyang bandara AS

Bandara-AS
Bandara-AS
ditulis dening editor

Peningkatan dana kaping telu nganti meh telung kwartal milyar dolar nyedhiyakake 569 hibah menyang 522 bandara AS.

Print Friendly, PDF & Email

Peningkatan dana kaping telu nganti meh telung kwartal miliaran dolar nyedhiyakake 569 hibah menyang 522 bandara AS sing bakal mbiayai 949 proyek infrastruktur ing Amerika Serikat. Iki kalebu landasan pacu, dalan pajak, celemek, terminal, kendaraan penyelamat lan pemadam kebakaran, lan peralatan nyopot salju ing kabeh 50 negara bagian lan 5 wilayah AS.

Sekretaris Departemen Perhubungan AS Elaine L. Chao dina iki ngumumake Administrasi Penerbangan Federal (FAA) bakal menehi dana $ 770.8 yuta kanggo infrastruktur infrastruktur bandara, minangka bagean saka total dana $ 3.18 milyar ing Program Peningkatan Bandara (AIP) kanggo bandara ing Amerika Serikat.

"Investasi kritis iki bakal ndhukung upgrade lan modernisasi bandara ing saindenging negara, sing bakal ningkatake keamanan, ningkatake pengalaman lelungan lan nguatake ekonomi lokal," ujare Sekretaris Chao.

Maca artikel lengkap ing aviation.travel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.