Airlines Airport Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Warta Breaking Turkmenistan

Turkmenistan Airlines nerusake penerbangan Abu Dhabi

Turkmenistan
Turkmenistan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Turkmenistan Airlines saiki nyambung maneh penerbangan antarane Bandara Internasional Ashgabat (ASB) lan Bandara Internasional Abu Dhabi (AUH). Penerbangan ing antawisipun UAE lan ibu kota Turkmenistan makarya saben dinten Jumuah lan Minggu.

Print Friendly, PDF & Email

Turkmenistan Airlines saiki nyambung maneh penerbangan antarane Bandara Internasional Ashgabat (ASB) lan Bandara Internasional Abu Dhabi (AUH). Penerbangan ing antawisipun UAE lan ibu kota Turkmenistan makarya saben dinten Jumuah lan Minggu.

Saoud Al Shamsi, Wakil Chief Officer Komersial (ACCO) Bandara Abu Dhabi ujar: "Resume penerbangan Turkmenistan Airlines menyang Abu Dhabi nggambarake status kutha minangka tujuan utama lan hub transit kanggo para plancong bisnis lan plancongan, uga kita komitmen kanggo nggunakake solusi lelungan cerdas kelas dunia, ruang santai, lan penawaran ritel sing menarik. "

"Layanan tambahan iki minangka bagean saka strategi kita kanggo narik maskapai anyar menyang jaringan sing bakal ndhukung pertumbuhan pariwisata ing Emirat Abu Dhabi. Penerbangan kasebut diprakirake bakal narik sekitar 20,000 penumpang saben taun ing antarane rong kutha kasebut, sing bakal nambah kesempatan kanggo para penumpang antawis Abu Dhabi lan Ashgabat kanggo nemu pengalaman lelungan sing nyenengake lan nyenengake liwat Bandara Internasional Abu Dhabi, lan nikmati tawaran sing ditawakake Abu Dhabi tujuan utama kanggo plancongan lan bisnis, "tambah Al Shamsi.

Turkmenistan Airlines bakal ngoperasikake rute nggunakake pesawat Boeing 737-800, sing bakal nggunakake konfigurasi bisnis lan ekonomi kelas loro. Dina Jumuah, Penerbangan 825 dijadwalake mangkat menyang Bandara Internasional Ashgabat (ASB) jam 13:00 wektu lokal, tekan Bandara Internasional Abu Dhabi (AUH) jam 15:30 wektu lokal sadurunge bali dadi Penerbangan 826, mangkat AUH jam 17:00 lan tekan ASB jam 19:30. Dina Minggu, Penerbangan 827 dijadwalake mangkat menyang Bandara Internasional Ashgabat (ASB) jam 07:50 wektu lokal, tekan Bandara Internasional Abu Dhabi (AUH) jam 10:20 wektu lokal sadurunge bali dadi Penerbangan 828, mangkat AUH jam 11:50 lan tekan ASB jam 14:20.

Ekayev Shohrat, Wakil saka Turkmenistan Airlines ing UEA, ujar: "Kita seneng bisa kerja maneh karo Bandara Abu Dhabi kanggo nerusake penerbangan mingguan kaping pindho menyang ibukota UEA. Penerbangan kasebut nduweni peran penting ing strategi pertumbuhan kita lan dirancang kanggo nambah sesambungan antarane kaloro tujuan kasebut. Kita ngarepake para tamu bisnis lan plancongan ing Turkmenistan Airlines. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.