Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Dominica Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

CTO nganakake lokalisasi manajemen risiko iklim lan manajemen bencana ing Dominica

0a1a1a1-13
0a1a1a1-13
ditulis dening Kepala Editor Tugas

CTO kerja sama banget karo Dominica supaya bisa ngrancang lan pulih saka pengaruh negatif saka perubahan iklim lan bencana alam.

Print Friendly, PDF & Email

Organisasi Pariwisata Karibia (CTO), agensi pangembangan pariwisata ing wilayah kasebut, wis kerja sama karo negara anggotane, Dominica, supaya bisa luwih ngrancang, tahan lan pulih saka pengaruh negatif saka perubahan iklim lan bencana alam.

CTO wis ngrampungake lokakarya manajemen sensitivitas iklim lan bencana rong dina ing Roseau, sing ditujokake kanggo fasilitasi nuduhake ilmu lan praktik paling apik babagan strategi sing ana gandhengane karo mitigasi iklim lan adaptasi, uga ngenali pendekatan manajemen risiko bencana sing apik.

Dominica nandhang kacilakan langsung dening kategori Topan Hurricane Maria ing September pungkasan, sing ngilangi 226 persen produk domestik bruto, rong taun sawise Badai Tropis Erika ngliwati pulau kasebut, ngrusak kabeh desa, mateni 20 wong lan kari 90 persen rusak saka PDB negara.

"Topik perubahan iklim lan persiapan bencana cocog banget kanggo kita ing Dominica lan ing Karibia sing luwih akeh. Kita urip ing wilayah sing rentan karo efek perubahan iklim lan bencana, utamane angin topan. Mesthi wae, kita duwe ilmu dhasar lan pengalaman anyar karo angin topan, ”ujare Colin Piper, kepala pejabat eksekutif Discover Dominica Authority (DDA), dewan turis pulau kasebut, nalika mbukak lokakarya kasebut
"Data anekdot nuduhake manawa tekane pariwisata sawise bencana alam nyuda nganti 30 persen nganti telung taun. Kita nyatane ngalami nyuda kedatangan pengunjung sing promosi. Kanggo sawetara properti, tingkat pendhudhukan bisa uga amarga pitulung lan ora suwe kanggo agensi, nanging kita kudu ngatasi masalah iki sing ngancam mata pencaharian ing industri perhotelan lan negara, "tambahnya.

Telung puluh praktisi pariwisata lan pengambil keputusan saka sektor publik lan swasta melu ing acara kasebut, sing dadi bagean saka proyek "Ndhukung Industri Pariwisata Karibia Berkelanjutan" sing saiki dileksanakake dening CTO, kanthi dana lan bantuan teknis saka Bank Pembangunan Karibia , liwat program Manajemen Risiko Bencana Alam (NDRM) gabungan kanggo negara Forum Karibia, sing ditindakake bareng karo Karibia Afrika lan Grup Pasifik lan Uni Eropa.

Lokakarya tanggal 26-27 Juli, difasilitasi dening ahli perencanaan strategis Dr. Jennifer Edwards, minangka sing paling anyar ing serangkaian program pelatihan sing ditindakake CTO kanggo Dominica.

Awal wulan iki, lokakarya "Ngirim Kualitas Layanan" dianakake kanggo 55 vendor kerajinan tangan lan souvenir, pengikat rambut lan penyedia layanan taksi pariwisata kanggo mbantu dheweke luwih ngerti pentinge peran ing kepuasan pengunjung; ningkatake hubungane wong liwat komunikasi sing efektif lan ngerti kepiye interaksi pengunjung sing positif ngasilake pengunjung sing wareg.

Lokakarya kasebut, difasilitasi dening konsultan pangembangan sumber daya manusia CTO, Sharon Banfield- Bovell, kalebu wilayah kaya pemahaman pelanggan, pentinge ngirim layanan pelanggan sing berkualitas lan sepuluh prinsip layanan pelanggan, kabeh wilayah sing dikandhakake Dominica kritis kanggo njamin panyedhiya layanan dilengkapi karo skill skill sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake layanan pelanggan paling dhuwur.

Kajaba iku, saben 25 peserta kudu dilatih ngatur situs lan obyek wisata ing lokakarya sing target para pemelihara taman kehutanan lan Proyek Jejak Nasional Waitukubuli, lan manajemen lokakarya kualitas layanan kanggo eksekutif senior lan manajer umum ing pribadi lan perusahaan pariwisata sektor publik.

Divisi mobilisasi lan pengembangan sumber daya CTO nawakake sawetara program pelatihan lan pengembangan, kanggo negara-negara anggota lan sektor pariwisata, kanthi mandhiri kanggo mbiyantu ngembangake lan nguatake modal manungsa ing sektor pariwisata wilayah kasebut supaya nawakake layanan profesional sing dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov