Airlines Airport Warta Breaking Travel budaya Education Warta Pamrentah Warta Breaking Guyana LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Tujuan Guyana saiki arep promosi pariwisata ing AS lan Kanada

Guyyana
Guyyana
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Otoritas Pariwisata Guyana, Dewan Pariwisata resmi "Destinasi Guyana", wis njupuk langkah kanggo nyedhaki calon pengunjung saka Amerika Serikat lan Kanada.

Guyana dipanggonke minangka tujuan sing kudu ditonton kanggo para plancong. Kanthi penerbangan non-stop saben dina wis kasedhiya saka New York, Miami lan Toronto, lan dadi siji-sijine negara sing nganggo basa Inggris ing Amerika Selatan, turis bisa nemu budaya pribumi sing sregep, sejarah sing sugih lan wong sing grapyak lan grapyak banget ing basa kasebut. paling apik Kombinasi kaendahan alam sing ora bisa dilalekake, alas udan utama sing murni, air terjun kelas dunia lan satwa sing luar biasa bakal menehi feed media sosial. Kunjungi komunitas pribumi sing sregep lan pesisir sing durung berkembang; nekani festival, rode, regattas lan karnaval; lan melu safari 4 × 4 lan nonton manuk mung sawetara kemungkinan kanggo nyedhiyakake lelungan Amerika Utara sing luwe tanpa kekurangan rangsangan.

Amerika Utara minangka salah sawijining pasar paling kuat kanthi budaya lelungan sing kepengin banget budaya lan pengalaman alam / petualangan asli. Guyana ana posisi utama kanggo nyedhiyakake! ” - jarene Brian Mullis, Direktur Otoritas Pariwisata Guyana.

"Kita seneng banget bisa kerja bareng karo Destinasi Guyana kanggo promosi swarga iki kanggo para pecinta alam, para petualangan, lan turis sing seneng banget ing pasar perjalanan Amerika Utara. Kita ngarepake pengangkatan Guyana sing antusias lan anget, permata saka Amerika Selatan sing durung ditemokake. ” - jarene Jane Behrend, Presiden, Tujuan sing Muncul. Agensi kasebut nambahake Guyana menyang dhaptar wilayah lan negara sing diwakili ing AS

Umumé ora dingerteni ing AS lan Kanada, Guyana minangka negara cilik ing Amerika Selatan sing makili enem etnis lan budaya Amerindian sing sugih. Dibatesi karo Brasil, Suriname lan Venezuela, Guyana minangka bagean saka Shield Guiana sing dihormati, salah sawijining wilayah paling biodiverse sing kalebu akeh spesies endemik lan 'Land of the Giants' ing Amerika Selatan. Guyana duwe pantai Atlantik ing sisih lor, gunung-gunung gumun ing sisih kulon, ora ana watese kidul ing sisih kidul lan 18% alas tropis ing jagad iki bisa boot. Iki minangka papan dolanan kanggo para penjelajah lan para petualangan.

Otoritas Pariwisata Guyana (GTA) minangka organisasi pamrentah semi-otonom sing tanggung jawab kanggo ngembangake lan ningkatake pariwisata berkelanjutan ing Guyana liwat kolaborasi karo para sadulur lan sektor swasta pariwisata kanggo nggedhekake asil sosial-ekonomi lan konservasi lokal lan nambah pengalaman para pengunjung . GTA fokus ing Guyana supaya bisa diakoni sacara lokal lan internasional minangka tujuan utama kanggo nglindhungi warisan budaya lan budaya, menehi pengalaman asli, lan maksimal nguntungake ekonomi lokal.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kunjungan Guyana sing akeh lan maneka warna www.guyana-tourism.com utawa tindakake Discover Guyana ing Facebook, Instagram lan Twitter.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.