24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Warta Breaking Travel News Keslametan Warta Breaking Taiwan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Luwih saka 30,000 penumpang maskapai bisa kena pengaruh mogok Taiwan

Topan Taiwan
Topan Taiwan
ditulis dening editor

Anggota Uni Pilot Taiwan Taoyuan nyekel swara manawa bakal nindakake mogok kerja babagan kondisi kerja.

Print Friendly, PDF & Email

Anggota Uni Pilot Taiwan Taoyuan nyekel swara manawa bakal nindakake mogok kerja babagan kondisi kerja. Ing 2 minggu kepungkur, luwih saka 700 pilot milih proposal mogok kasebut, ketemu ambang Taiwan kanggo nggawe swara sah. Asil pemungutan suara bakal diumumake tanggal 6 Agustus, lan yen ana mogok sah, luwih saka 30,000 penumpang bisa kena pengaruh.

Eva Air lan China Airlines - maskapai 2 paling dhuwur ing Taiwan - ngrasakake tekanan amarga dudu mung pilot nanging pramugari uga ngumumake keluhane, amarga dheweke kepeksa mabur ing kahanan sing ora aman lan uga kakehan kerja. Anggota Uni Peserta Penerbangan Taoyuan protes ing njaba Menteri Tenaga Kerja dina iki.

Kondisi mabur sing ora aman utamane ana hubungane karo nalika badai nyerang, amarga ora ana hukum ing negara kasebut sing mbutuhake penerbangan dibatalake sajrone bencana alam. Saiki, undhang-undhang kasebut ngidini para karyawan ora leren nalika ana bencana alam yen preinan diumumake ing papan dununge utawa makarya utawa ing dalan plancongan.

Pramugari kasebut ujar manawa masarakat angel nggunakake iki amarga wedi ana akibat saka perusahaan kasebut. Pramugari kasebut njaluk marang Menteri Tenaga Kerja kanggo nggawe undang-undang sing bakal nglindhungi para pekerja maskapai nalika ana bencana alam. Apa ana undang-undang sing dibutuhake utawa ora, bisa ditemokake kanthi beda-beda.

Kaya saiki, penerbangan diwiwiti nalika badai. Asile, asring ana kerusuhan sing parah, lan kru kasebut nyoba nyoba supaya para penumpang tenang nalika dheweke dhewe wedi.

Musim topan ing Taiwan diwiwiti saka wulan Juni nganti Oktober, lan Juli nganti September dadi mangsa sing paling kuat lan mbebayani.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.