Asosiasi Warta Awards Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Education rapat News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Prof. Marina Novelli, Universitas Brighton, kanggo memimpin Master Development Produk ing Forum Kepemimpinan Pariwisata 1 Afrika

Pilih basa sampeyan
Prof.-Marina-Novelli
Prof.-Marina-Novelli
ditulis dening editor

Prof. Marina Novelli, Universitas Brighton, dipilih dadi pimpinan Masterclass Pariwisata Berkelanjutan ing Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

Marina Novelli (PhD), Prof Pariwisata lan Pembangunan Internasional ing Universitas Brighton (UK), sing dadi anggota Afiliasi Organisasi Pariwisata Dunia PBB (UNWTO) dipilih kanggo memimpin Kelas Pengembangan Produk Pariwisata Berkelanjutan ing wates Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika lan Penghargaan dianakake tanggal 30 lan 31 Agustus 2018, Accra, Ghana. Dheweke uga ahli pariwisata, perencanaan lan pembangunan pariwisata internasional sing misuwur.

Ing Universitas Brighton, Prof Novelli uga dadi Pemimpin Akademik kanggo Riset lan Perusahaan Masa Depan sing Bertanggung jawab portofolio sing ditujokake kanggo kolaborasi interdisipliner lan internasional. Kasunyatane, ana ing sangisoré program pertunangan internasional sing Bertanggung Jawab yen Prof Novelli lan Universitas Brighton aktif ndhukung Forum Kepemimpinan Pariwisata 1 Afrika.

Prof. Novelli ujar: "Kepentingan kanggo diundang kanggo menehi kontribusi ing Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika sing pertama, sing dadi acara fokus industri sing unik, nyedhiyakake kesempatan sing luar biasa kanggo njembatani kesenjangan antarane akademi lan dunia praktisi. Aku ngarep-arep kanggo njelajah bebarengan cara kanggo ngatasi tantangan kanthi pirang-pirang masalah sing diadhepi sektor pariwisata ing bawana. Iki pancen bakal dadi dialog sing produktif lan platform sing apik kanggo nggabungake kolaborasi anyar sing ana lan nggawe benua. "

Prof. Novelli wis menehi pandhuan kanggo sawetara profesional Afrika lan terus menehi inspirasi marang akeh generasi mudha ing Afrika, liwat karya akademik lan praktisi. Sajrone 18 taun kepungkur, Prof Novelli wis nulis lan menehi saran kanthi akeh babagan kabijakan, perencanaan, pembangunan lan manajemen pariwisata internasional berkelanjutan ing sawetara 20 tujuan ing Afrika. Dheweke duwe peran penasihat inti ing pirang-pirang proyek sing dibiayai dening Bank Dunia, Uni Eropa, PBB, Organisasi Pariwisata Dunia PBB, Sekretariat Komanwel, Menteri Nasional lan Dewan Pariwisata, Badan Pengembangan Daerah lan LSM ing Afrika Sub-Sahara, uga Eropa lan Asia. Dheweke dadi penulis Pariwisata lan Pengembangan ing Sub-Sahara Afrika: Masalah Kontemporer lan Realitas Lokal (2016, Oxford: RoutXNUMX) lan karyane wis kabukten bisa ngluwihi pengaruh pariwisata kanthi menehi kontribusi pangembangan ekonomi sing luwih efektif, lingkungan sing luwih apik lan komunitas sing kalebu liyane .

Kwakye Donkor, sing ngajak ATLF, ujar Prof Novelli, minangka wong Italia wiwit lair, nanging wong Afrika sejati kanthi adopsi. "Kita wis akeh ngurmati komitmen profesional sing kuat kanggo nyengkuyung kolaborasi peer-to-peer kanggo perubahan sing apik ing Afrika. Dheweke mesthi ngluwihi tugas tugase, nanging sing penting dheweke ngerti amarga dheweke nggawe kepentingan ing komunitas sing paling ora duwe hak istimewa. " Prof Novelli wis menehi pandhuan kanggo sawetara profesional Afrika lan terus menehi inspirasi marang akeh generasi mudha ing Afrika, liwat karya akademik lan praktisi. "Amarga alasan kasebut, Prof Novelli kapilih dadi pimpinan Masterclass babagan Pengembangan Produk Pariwisata Berkelanjutan lan dadi ketua ketua Komite kanggo Penghargaan Kepemimpinan Pariwisata Afrika pisanan karo Judy Kepher Gona, pendiri Agenda Plancongan & Pariwisata Berkelanjutan adhedhasar ing Kenya, "ujare.

Kita ngajak calon delegasi kanggo ndhaptar ing tourismleadershipforum.africa kanggo rawuh, ngakses program lengkap lan formulir nominasi penghargaan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Ibu Tes Proos ing: [email dilindhungi] utawa nelpon + Telpon: +27 84 682 7676, Kantor: +27 (0) 21 551 3305, +27 (0) 11 037 033

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATLF) minangka platform dialog Pan-Afrika sing nggabungake para pemangku kepentingan utama saka sektor pariwisata, pariwisata, perhotelan lan penerbangan ing Afrika. Tujuane kanggo nyedhiyakake platform benua kanggo jejaring, nuduhake wawasan lan nyusun strategi kanggo lelungan berkelanjutan lan pembangunan pariwisata ing saindenging bawana. Iki uga fokus kanggo nambah ekuitas merek Afrika. Iki minangka sing pertama lan bakal promosi pariwisata minangka pilar pembangunan berkelanjutan.

Forum kasebut dianakake dening Otoritas Pariwisata Ghana (GTA) ing tanggungan Menteri Pariwisata, Seni lan Budaya Ghana, acara kasebut bakal ditindakake tanggal 30 lan 31 Agustus 2018 ing Pusat Konvensi Internasional Accra, Ghana.

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika didhukung dening Dewan Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.