Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Maladewa Warta Breaking Mauritius News tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Sertifikasi Green Globe dianugerahi LUX * Resorts & Hotels

LUX-Resorts-and-Hotels
LUX-Resorts-and-Hotels
ditulis dening editor

Green Globe ngucapake selamat LUX * Resorts & Hotel kanggo entuk sertifikasi ing 8 properti ing Mauritius, La Réunion & Maldives.

Print Friendly, PDF & Email

Green Globe ngucapake selamat menyang LUX * Resorts & Hotel amarga wis entuk sertifikasi kaping pisanan. Wolung properti sing ana ing Mauritius, La Réunion lan Maladewa yaiku LUX * Belle Mare, LUX * Le Morne, LUX * Grand Gaube, Tamassa, Pantai Merville, LUX * Saint. Gilles, Hôtel Le Récif lan LUX * South Ari Atoll.

Paul Jones, Chief Executive Officer LUX * Resorts & Hotels ujar, "Sertifikasi sing sukses tegese strategi pembangunan berkelanjutan sing diwiwiti taun-taun kepungkur wis ana ing jalur sing bener. Iki uga nggambarake pengabdian kabeh Anggota Tim kanggo nawakake layanan sing berkualitas lan tetep setya karo LUX * Nilai lan Etika, tetep setya marang pamrentahan sing apik, tanggung jawab sosial, kesadaran lingkungan, nyengkuyung kesempatan sing padha karo ngurmati Hak Asasi Manusia.

Pamrentahan, transparansi lan akuntabilitas sing apik dadi pusat strategi pembangunan berkelanjutan LUX * lan iki nggawe tumindak konkrit lan bisa diukur dilaporake ing publik ing Laporan Tahunan Terintegrasi Standar LUX * GRI. Jaminan Jaminan Eksternal kanggo akurasi kabeh informasi sing diterbitake. LUX * minangka bagean saka Komunitas Emas Inisiatif Pelaporan Global (GRI), nggawe masa depan Standar pelaporan terintegrasi Internasional. Ing 2017, LUX * ngluncurake Standar GRI ing Mauritius kanthi kolaborasi karo para pemangku kepentingan.

Saben properti LUX * digandhengake karo proyek lan mitra lingkungan lan sosial sing konkrit, nalika nggunakake sumber daya sing efisien.

Komite Keberlanjutan LUX *

Komite Keberlanjutan makarya bebarengan ing proyek fokus telung dhasar Grup, kanggo njamin standarisasi ing saindenging perusahaan, sajrone ngurmati kekhasan ing macem-macem tujuan. Panitia nuduhake dhukungan kanggo saben liyane, nyiapake bebarengan kanggo audit liwat konferensi web lan ing rapat pribadi, nuduhake praktik lan ide paling apik. Panitia ing sangisoré Manajer Kelestarian Grup & Manajer Tanggung Jawab Sosial Perusahaan Ibu Vishnee Sowamber utamane kalebu Manajer Jaminan Mutu lan Pelatihan, sing wis antusias babagan pembangunan berkelanjutan. Dhukungan lan dhukungan saka situs sing tanpa henti njamin kemajuan ing kabeh aspek keberlanjutan lan Sinar Cahaya sing menehi motivasi kanggo wong-wong sing ana ing sekitar.

Mauritius

Ing Mauritius, LUX * lan Yayasan Margasatwa Mauritius ndhistribusikake 1,200 tanduran endemik kanggo anggota tim, komunitas lokal, sekolah, LSM lan pemangku kepentingan. Kajaba iku, LUX * Corporate & Resorts gabung karo UNDP GEF lan FORENA kanggo nandur 140 tanduran endemik ing sawijining situs bersejarah ing kutha Port Louis. LUX * uga ndhukung tani karang ing wilayah Blue Bay kanggo njaga urip segara sing maneka warna.

Pulo Reunion

LUX * Saint Gilles lan Hôtel Le Récif nyengkuyung LSM, ReefCheck France, kanthi finansial kanggo ningkatake proyek ROUT DU CORAIL © sing ngoperasikake rong stasiun sing ndhukung pembangunan terumbu karang lan ekosistem kasebut. LUX * Saint Gilles uga dadi tuan rumah Reserve Marine de La Reunion kanggo ndhidhik para tamu lan anggota tim babagan konservasi fauna akuatik lan flora.

Maldives

LUX * South Ari Atoll (Maldives) dilengkapi Pusat Biologi Laut ing lokasi kanggo sinau lan nglindhungi populasi hiu paus asli. Ahli Biologi Laut, sing dikenal minangka spesialis perlindungan hiu paus dening pihak berwenang Maldivian, ndidik para tamu tur eko lan ndhukung riset ilmiah sing isih ana. Staff pusat integral kanggo ngilangi jaring memedi saka segara, sing nyebabake akeh makhluk banyu lan nggawe karang gawean kanggo nyengkuyung panguripan segara. Pusat iki ndhukung Proyek Olive Ridley (Kelautan Konservasi Laut), Program Penelitian Ikan Hiu Paus Maldives (Badan Konservasi Laut), Manta Trust (Badan Konservasi Laut) lan Maladewa Shark Watch.

Green Globe minangka sistem keberlanjutan ing saindenging jagad adhedhasar kriteria sing ditampa internasional kanggo operasi berkelanjutan lan manajemen bisnis pariwisata lan pariwisata. Operasi kanthi lisensi saindenging jagad, Green Globe adhedhasar ing California, AS lan diwakili luwih saka 83 negara. Green Globe minangka anggota Afiliasi saka Organisasi Pariwisata Donya (UNWTO). Kanggo informasi, bukak greenglobe.com.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.