24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Bahrain Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News wong Resorts Thailand Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Warta Breaking Vietnam

Dusit International milih bakat manajemen utama kanggo hotel utama ing Vietnam lan Bahrain

0a1a1-2
0a1a1-2
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Perusahaan perhotelan global sing berbasis ing Thailand, Dusit International wis milih loro General Manager kanggo tim kepemimpinan senior. eTN ngubungi Axis Travel Marketing kanggo ngidini kita mbusak paywall kanggo rilis pers iki. Durung ana tanggepan. Mula, kita nyedhiyakake artikel sing bisa diwartakake iki kanggo para pamaca supaya nambah paywall.

Print Friendly, PDF & Email

Perusahaan perhotelan global sing berbasis ing Thailand, Dusit International wis milih loro Manajer Umum kanggo tim kepemimpinan senior - Mr Patrice Landrein ing Dusit Princess Moonrise Beach Resort, Phu Quoc, Vietnam sing bubar dibukak lan Pak Maher Abou-Tacca ing pusat kutha dusitD2, Bahrain.

Kanthi luwih saka 25 taun pengalaman keramahan internasional, Mr Landrein, warga negara Prancis, wis kerja ing peran sadurunge mbukak lan operasional kanggo rantai hotel kayata Amari, Concorde, lan Plaza Athénée.

Dheweke mbukak lan ngatur rong hotel kanggo BCCA Asia ing Kota Ho Chi Minh, Vietnam, kalebu Hotel L'Odeon sing paling apik, wiwit 2013 nganti 2015. Sadurunge gabung karo Dusit, dheweke dadi General Manager Amari Vogue Krabi, Thailand wiwit Januari 2016.

Dheweke saiki dadi kepala kelas tengah Dusit Princess Moonrise Beach Resort ing pulau paling gedhe ing Vietnam, Phu Quoc. Dumadi 108 kamar tamu kontemporer sing wis mapan, properti anyar kasebut menehi lokasi sing nyengsemake sing nyawang pantai Bai Truong sing nyapu. Bandar Udara Internasional Phu Quoc lan pusat kutha Duong To mung adoh saka dalan.

Kamangka Abou-Tacca, sawijining warga negara Australia, nggawa luwih saka 22 taun pengalaman manajemen senior sing makarya kanggo rantai hotel mewah lan mewah kayata Radisson, Shangri-La lan Mövenpick ing Australia, Libanon, Qatar, lan UEA.

Sadurunge gabung karo Dusit, dheweke dadi Manajer Umum Grup Global Hospitality Metro ing Dubai, ing ngendi dheweke ngawasi tim luwih saka 750 staf sing nyedhiyakake solusi perawatan omah kanggo luwih saka 26 Hotel ing UAE.
Kejabi makarya ing hotel, dheweke nindakake rong taun dadi Profesor Manajemen Perhotelan ing Universitas Al-Kafaàt, Beirut, Libanon.

Minangka General Manager dusitD2 City Center, Bahrain, dheweke tanggung jawab kanggo sukses mbukak properti 195 kunci ing ibukota modern negara kasebut, Manama, ing wiwitan taun 2019.

"Nalika ngembangake operasi ing tujuan anyar ing saindenging jagad, penting banget yen kita duwe pimpinan sing duwe pengalaman kanggo nggawe properti anyar lan nyadari potensi sing bisa diisi," ujare Pak Lim Boon Kwee, Kepala Pegawai Operasi, Dusit International. "Pak Landrein lan Pak Abou-Tacca duwe rekor trek sing apik banget kanggo sukses ing hotel, lan kita seneng nampani dheweke menyang tim kepemimpinan senior."

Dusit International saiki lagi fase tuwuh pinunjul sing bakal ana gunggunge 28 hotel lan resort saiki luwih saka tikel sajrone telung taun sabanjure.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov