Asosiasi Warta Breaking News Ghana Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat rapat News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika bakal nawakake pembelajaran pengalaman ing bisnis lan pariwisata MICE

Pilih basa sampeyan
Forum Kepemimpinan-Pariwisata-Afrika
Forum Kepemimpinan-Pariwisata-Afrika
ditulis dening editor

Rapat, Insentif, Konferensi, Pameran lan acara (MICE) tetep dadi pilar utama pembangunan ing saindenging pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

Rapat, Insentif, Konferensi, Pameran lan acara (MICE) tetep dadi pilar utama pembangunan ing saindenging pariwisata Afrika. Iki nyedhiyakake platform kanggo nggawe kesepakatan strategis lan narik investor anyar menyang tujuan wisata. Kanthi minat ing Afrika saka ekonomi maju, ana akeh kesempatan kanggo nawakake macem-macem produk lan layanan MICE menyang organisasi sing durung dilayani.

Umume negara-negara Afrika komited karo pendekatan pragmatis kanggo ngembangake industri pariwisata MICE kanggo macem-macem ekonomi pariwisata liwat kemitraan publik-pribadi. Rwanda lan Ghana minangka rong negara kasebut. Ngadhepi media ing kantor pusat Dewan Pengembangan Rwanda (RDB) ing Kigali sawetara dina kepungkur, Clare Akamanzi, CEO RDB ujar manawa Rwanda duwe target nambah kuitansi MICE (Insentif Rapat, Konferensi lan Pameran) dadi $ 74 yuta taun iki, munggah saka US $ 42 taun kepungkur.

"Kaya sing sampeyan ngerteni, Rwanda prioritas MICE minangka salah sawijining pendorong pertumbuhan ekonomi lan Pamrentah wis nandur modhal ing prasarana kaya Pusat Konvensi Kigali (KICC) lan maskapai nasional. Kita uga wis nandur modhal ing hotel lan narik sektor swasta kanggo ndhukung rantai nilai pariwisata konferensi. ”Akamanzi negesake. Bertentangan karo latar iki, Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika (ATLF) sing bakal ditindakake, sing bakal ditindakake ing Accra tanggal 30 lan 31 Agustus, bakal ditawakake program pengembangan kapasitas lan pelatihan babagan pariwisata bisnis lan pangembangan produk MICE. Program iki bakal dikirim dening para ahli terkenal. Iki kalebu perwakilan saka NEPAD (AU), Rwanda, Kenya, Afrika Selatan, Ghana lan UK. Tujuane yaiku nawakake pembelajaran canggih lan pengalaman adhedhasar praktik paling apik global, studi kasus lan delegasi sektor publik lan swasta sing duwe keterampilan sing melu ing forum kasebut.

"Pariwisata Bisnis minangka alat kritis kanggo pertumbuhan ekonomi ing Afrika. Kanthi nganyari infrastruktur sing terus, konektivitas udara sing luwih apik, fasilitasi visa sing luwih apik, lan aset pariwisata budaya sing unik, bisa uga negesake manawa Afrika wis siyap kanggo tuwuh pariwisata bisnis / MICE. "Inisiatif inovatif kayata ATLF, dicampur karo Kapasitas Mbangun pangembangan pariwisata bisnis wis suwe. Aku seneng banget yen ATLF bakal mbantu nyorot pangembangan Pariwisata MICE lan uga ngakoni pangowahan pangowahan ing industri iki ". Dheweke negesake.

Kabutuhan tuwuhing pariwisata ing Afrika nyata, amarga pangasilan saka bawana kurang luwih udakara 8% saka turis global sing teka. Dialog sektor publik-swasta ing acara kaya ATLF bisa ngrewangi persatuan kanggo mbukak potensi benua Pariwisata Bisnis lan pariwisata MICE.

Ndhaptar ing: tourismleadershipforum.africa kanggo rawuh, ngakses program lengkap lan formulir nominasi penghargaan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi Mbak Nozipho Dlamini ing:
[email dilindhungi] utawa nelpon +27 11 037 0332.

Forum Kepemimpinan Pariwisata Afrika didhukung dening Dewan Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.