Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Myanmar Breaking News News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Wakil Presiden Myanmar: Wisatawan kudu layanan lan keamanan sing apik

0a1-10
0a1-10
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Wakil Presiden Myanmar U Henry Van Thio njaluk kerjasama ing antarane organisasi pariwisata kanggo promosi industri pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email

Wakil Presiden Myanmar U Henry Van Thio njaluk kerjasama ing antarane organisasi pariwisata kanggo promosi industri pariwisata.

Ing rapat Komite Pusat Pengembangan Industri Pariwisata Nasional ing dina Jumuah, wakil presiden negesake perlune nampung para turis kanthi layanan sing apik lan keslametan kanggo keamanan sajrone urip uga promosi adat lan masakan tradisional etnik minoritas ing negara kasebut. .

Sauntara kuwi, Myanmar menehi pengecualian visa kanggo pengunjung Jepang lan Korea Selatan uga visa-on-arrival kanggo pengunjung saka China wiwit tanggal 1 Oktober.

Sesuai karo angka Menteri Hotel lan Pariwisata, negara kasebut narik luwih saka 1.72 yuta pengunjung manca ing paruh pertama taun iki.

Pejabat berwenang nargetake luwih saka 7 yuta turis ing taun 2020.

Negara kasebut uga ngupayakake promosi pariwisata budaya eko-pariwisata lan wisata adhedhasar komunitas ing wilayah kaya sumber daya kaya lanskap sejarah, kali, tlaga, pantai, pulau lan alas.

Miturut statistik, rawuh turis ing negara kasebut ngrambah 2.9 yuta ing taun 2016.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov