24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Warta Pecah Andorra Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Korea Selatan transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Era anyar kanggo Delta Airlines lan Air Korea: Boston menyang Seoul minangka penerbangan pertama

DLKR
DLKR
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Usaha patungan anyar diwiwiti antarane Korean Air lan Delta Airlines lagi diluncurake, lan Boston duwe peran utama.

Print Friendly, PDF & Email

Usaha patungan anyar diwiwiti antarane Korean Air lan Delta Airlines lagi diluncurake, lan Boston duwe peran utama.

Layanan udara nonstop anyar antara Boston lan Seoul bakal diluncurake tanggal 12 April 2019 kanthi kerja sama karo mitra patungan, Delta Air Lines.

Penerbangan Boston anyar, bebarengan karo Minneapolis / St anyar. Layanan Paul-Seoul sing diluncurake Delta ing taun 2019, minangka tambahan pertama kanggo jaringan patungan jaringan Seoul-Incheon wiwit loro operator ngluncurake kemitraan ing wulan Mei.

"Kanthi nggabungake jadwal Korean Air lan Delta, para pelanggan bisa seneng pilihan lelungan sing ora ana tandhingane," ujare John Jackson, wakil presiden ngatur Korean Air. "Usaha patungan kita pancen ora bisa dipungkiri kemitraan transpacific paling kuat lan nyedhiyakake kaloro perusahaan penerbangan kanthi kompetitif."

Pelanggan bisa ngakses 290 tujuan ing Delta ing Amerika lan 80 tujuan ing Asia kanthi Air Korea. Ing wulan Januari kepungkur, Korea lan Delta kerja sama ing Terminal Incheon 2 sing misuwur ing industri, nggawe hubungan antarane Asia lan Amerika minangka industri paling cepet.

"Minangka gerbang utama kanggo industri teknologi tinggi, Boston minangka titik paling populer sing ora dilindhungi saka Korea kanthi panjaluk sing akeh kanggo Asia," ujare Jackson Air Korea. "Kutha iki, kanthi universitas lan perguruan tinggi, dadi pusat New England sing narik perusahaan ing industri sing berkembang pesat kaya TI, teknologi biologi, kesehatan, finansial lan farmasi."

Korean Air lan Delta nandur modal ing Boston, lan penerbangan anyar iki menyang Seoul nambahake link utama sing ditawakake mitra JV menyang pelanggan wilayah Boston. Ngluwihi Seoul, para turis bisa ngakses meh kabeh Asia ing Korea Air kanthi pengalaman pelanggan sing unik ing Terminal 2 Incheon sing nampilake sambungan sing efisien lan lancar lan papat ruang udara Korea sing elegan, ditambah ruang liyane sing didedikake kanggo mindhah penumpang ing kabeh kabin kanthi shower tambahan lan area turu. .

Layanan Boston-Seoul bakal dioperasikake karo pesawat Airlin 787-9 Dreamliner anyar Korean, sing nampilake enem kamar turu Kelas Pertama, 18 kamar tidur kelas bisnis Prestige, lan 245 kursi kelas ekonomi.

Kelas Pertama nampilake panganan peternakan karo panganan sing ditandur ing peternakan maskapai dhewe ing Pulo Jeju, monitor resolusi dhuwur 23 inci, selimut mewah lan sprei, sandhangan kenyamanan ing pesawat saka Gianfranco Ferre, lan peralatan amenitas merek DAVI kanthi limang produk kosmetik mewah liyane. Pelanggan kelas kapisan uga bisa ngrasakake mupangat eksklusif saka ruang check-in khusus lan ruang Kelas Pertama ing Bandara Incheon.

Suite Prestige Korea Air nawakake kursi flatbed pribadi 21 inci kanthi jarak 75 inci kanthi akses langsung menyang lorong. Onboard, pelanggan Prestige seneng karo program panganan lan anggur sing ditawakake Korea Air lan kit fasilitas premium DAVI.

Sementara, kelas ekonomi Korea Air kalebu ing industri sing paling nyaman, kanthi 33-34 inci ing antarane kursi, monitor pribadi kanthi resolusi dhuwur 10.6 inci lan macem-macem pilihan panganan.

Kanthi diluncurake Boston lan Minneapolis / St. Paul, Korean Air lan Delta bakal nawakake nganti 29 penerbangan saben dina antarane 14 gerbang ing AS lan Asia. Saka Korea, mitra usaha patungan bakal nawakake luwih saka 115 penerbangan mingguan menyang 13 tujuan AS, kenaikan luwih saka 10% saka musim panas 2018. Kanthi nggabungake jadwal maskapai loro kasebut, para pelanggan duwe opsi lelungan sing ora ana tandhingane nalika nguntungake keuntungan flier timbal balik sing luwih apik.

Rincian jadwal layanan anyar iki ana ing ngisor iki, lan reservasi bakal dibukak ing pungkasan musim panas iki.

Layanan nonstop anyar Korean Air ing antara Boston lan Seoul:

Flight

Muncul

Tiba

tanggal

KE 90

Boston 1:30 pm

Seoul 4:50 pm (dina sabanjuré)

Selasa, Rebo, Jum'at, Setu, Minggu

Wiwit tanggal 12 April 2019

KE 89

Seoul 9:30 esuk

Boston 10:30 esuk

Selasa, Rebo, Jum'at, Setu, Minggu

Wiwit tanggal 12 April 2019

 

Investasi Delta sing terus-terusan ing Boston bakal tekan 112 dina awan ing musim panas 2018, tambah 19 keberangkatan dibandhingake musim panas 2017 lan 29 keberangkatan ing musim panas 2016. Delta lan mitra kerja bakal ngawula 52 tujuan total saka Boston, kalebu 18 tujuan internasional. Pengumuman dina iki babagan layanan Seoul ing Korean Air nggawa jangkoan tanpa mandheg kanggo saben wilayah perjalanan internasional utama. Delta duwe komitmen kanggo nambah pengalaman pelanggan ing Boston, lan nawakake kursi kelas kapisan luwih akeh tinimbang operator liyane sing duwe kelas kapisan ing saben penerbangan ing wulan Juni. Delta Sky Club makaryakke rong lokasi ing Terminal A, nyedhiyakake macem-macem pilihan panganan sing sehat lan seger lan macem-macem pilihan omben-omben gratis kalebu bir kerajinan Samuel Adams lokal lan kopi Starbucks. Delta nawakake kursi-kursi lengkap ing Delta One kanggo kabeh penerbangan menyang Eropa, penerbangan pilihan menyang Los Angeles lan kabeh penerbangan menyang tujuan domestik nomer 1 ing Boston, San Francisco. 

Babagan Udara Korea lan Usaha Sama Delta

Kanthi 27 penerbangan dina paling dhuwur ing antarane AS lan Asia, patungan antara Delta lan Korea Air nawakake pelanggan lelungan kelas internasional ing salah sawijining jaringan rute paling lengkap ing pasar trans-Pasifik. Mitra kasebut bubar ngembangake penerbangan codeshare lan awal taun iki nampa persetujuan pemerintah kanggo patungan trans-Pasifik sing bakal ningkatake konektivitas antara AS lan Asia lan menehi pilihan luwih akeh kanggo lelungan lancar. Kaloro maskapai kasebut uga wis nambah keuntungan timbal balik saka program kesetiaan, kalebu kemampuan kanggo entuk luwih akeh mil ing kaloro program kasebut lan ngijolake ing jaringan sing ditambahi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.