24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Industri Hospitality Hotel & Resor News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Nomer pengunjung Eropa menyang Belize mundhak dhuwur

0a1-16
0a1-16
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Belize wis nambah 24.3% tekane pariwisata Eropa sing sewengi ing antarane Januari - Juni 2018, kanthi pasar Inggris mundhak dadi 20.6%.

Print Friendly, PDF & Email

Belize wis nambah 24.3% tekane pariwisata Eropa sewengi ing antarane Januari - Juni 2018 dibandhingake karo 2017, kanthi pasar Inggris mundhak 20.6% sajrone wektu sing padha. Iki nggawe tren positif kanggo paruh pertama taun 2018 lan nuduhake tuwuhing nomer turisme sing tetep.

Tekan sewengi saka Eropah tambah 35.2% ing wulan Januari 2018 dibandhingake karo Januari 2017, nuduhake manawa tuwuhing negara paling dhuwur yaiku sajrone musim puncak. Nanging, jumlah pengunjung Eropa sing sewengi ing wulan Maret ngluwihi angka Januari, nuduhake manawa Belize kurang kena pengaruh musiman lan nomer tekane dadi luwih konsisten sajrone taun.

Peningkatan jumlah pengunjung menyang Belize nuduhake asil Laporan Tren Plancongan ABTA taun iki, sing nuduhake manawa pengunjung pengin lelungan menyang tujuan alternatif. Laporan kasebut nuduhake manawa ing taun 2018, luwih saka seprapat plancongan (27%) ngrencanakake bakal ngunjungi negara sing durung nate dituju.

Kajaba iku, sawetara resor mewah dikembangake lan mbukak ing saindenging negara kalebu Hotel lan Resor Four Seasons ing Caye Chapel lan Itz'ana Resorts & Residences ing Placencia. Iki nduduhake manawa Belize minangka tujuan wisata sing akeh, bisa urip lan narik kawigaten para plancong Eropa, lan bisa dadi tujuan Amerika Tengah sing kudu ditonton.

Ngomentari tokoh Karen Pike, direktur pemasaran lan hubungan industri saka Dewan Pariwisata Belize ujar manawa "Kita seneng bisa nampi akeh pengunjung saka Inggris lan Eropa. Tujuan strategis kita sajrone pirang-pirang taun kepungkur yaiku kanggo mréntah pasar kasebut lan nalika ngluncurake inisiatif pemasaran ing taun 2016, kita yakin manawa ana tawaran sing bisa narik kawigaten para kanca Eropa. Angka kasebut ora mung nuduhake manawa kapercayan kasebut dijamin, nanging uga ana napsu banget kanggo jinis pengalaman luar biasa sing bisa diduweni wong ing Belize, kayata kuliner, nyilem, budaya, ngulandara, utawa mung lungguh lan nonton ing lakune. Mitra perdagangan wis menehi dhukungan lan matur nuwun marang kabeh upaya kasebut. Kita akeh tawaran lan ngarep-arep bisa nampani luwih akeh wong ing Belize. "

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov