Asosiasi Warta Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Guam Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur USA Breaking News

Dicethakaké: Napa plancong-plancong menyang Guam yen wanita

GVB-Director-of-Global-Marketing-Pilar-Laguana-ngemu-Guams-penghargaan-kanggo-kang-dipilih-minangka-top-safety-tujuan-kanggo-turis wanita.
GVB-Director-of-Global-Marketing-Pilar-Laguana-ngemu-Guams-penghargaan-kanggo-kang-dipilih-minangka-top-safety-tujuan-kanggo-turis wanita.
ditulis dening editor

Biro Pengunjung Guam ngumumake manawa Guam dipilih dadi salah sawijining tujuan keamanan paling dhuwur ing donya ing taun 2018 kanggo para pelancong wanita.

Print Friendly, PDF & Email

Biro Pengunjung Guam (GVB) ngumumake manawa Guam bubar dipilih minangka salah sawijining tujuan keamanan paling dhuwur ing donya ing taun 2018 kanggo para pelancong wanita.

Peringkat kasebut ditindakake kanthi nyemak, nulis biji lan milih saka loro ahli lan publik dening koran People's Daily ing China. Guam rangking nomer lima saka 20 tujuan global sing paling dhuwur, antara liya kalebu Sri Lanka, Jepang, Dubai, lan Portugal. Guam uga dadi tujuan paling dhuwur ing AS sing didhaptar, ngalahake Hawaii lan California, sing ana ing peringkat 10 paling dhuwur.

"Kita bangga banget manawa Guam dipilih ing China minangka salah sawijining tujuan paling aman kanggo wisatawan wanita," ujare Presiden lan CEO GVB, Nathan Denight. "Keamanan warga lokal lan pengunjung tetep dadi prioritas utama. Pramila GVB wis nyedhiyakake akeh sumber daya, ngembangake kemitraan lan investasi kanggo inisiatif supaya masarakat tetep aman. Sukses program Petugas Keselamatan Pengunjung, gabung karo sektor swasta kanggo nyumbang peralatan ewonan dolar menyang Departemen Kepolisian Guam lan ndandani lampu jalan kanggo nyedhiyakake pencahayaan sing cukup ing Tumon minangka sawetara cara kerja pariwisata ing pulau kasebut. "

Upacara penghargaan kanggo 20 tujuan global sing utama dianakake ing Beijing, China wulan Juni pungkasan. Diselenggarakake dening majalah Sejarah Kemanusiaan Nasional, Baidai Trip of the People's Daily lan Pusat Penelitian Budaya Feminine China ing Universitas Normal Modal. GVB nampa penghargaan kanggo Guam.

"Iki minangka pakurmatan kanggo diakoni ing antarane tujuan utama upaya keamanan Guam," ujare Pilar Laguaña, Direktur Pemasaran Global GVB. "Iki njamin komunitas lelungan manawa kita siyap ngrewangi para warga lan pengunjung sing butuh lan industri pariwisata duwe sistem manajemen sing dikembangake kanthi apik supaya aman."

Kanggo informasi luwih lengkap, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.