Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News News Teknologi Pariwisata transportasi

Sichuan Airlines nampi Airbus A350-900 kaping pisanan

0a1a1a1-1
0a1a1a1-1
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sichuan Airlines, maskapai armada Airbus paling gedhe ing China, wis ngirim pesawat A350-900 pertama sing disewa saka AerCap ing Toulouse dina iki.

Print Friendly, PDF & Email

Sichuan Airlines, sing paling gedhe Airbus operator armada ing Tiongkok, wis ngirim pesawat A350-900 pertama sing disewakake saka AerCap ing Toulouse dina iki, dadi operator daratan Tiongkok pertama liwat sewa mobil kanggo ngirim pesawat widebody mesin kembar paling anyar lan paling efisien ing donya.

Didhukung dening mesin Rolls-Royce Trent XWB, pesawat A350-900 pesawat Sichuan Airlines nampilake tata ruang kabin kelas loro sing nyaman yaiku 331 kursi: 28 bisnis, lan 303 ekonomi. Maskapai iki wiwitane bakal ngoperasikake pesawat anyar kasebut ing rute domestik, banjur diikuti karo "Rute Panda" internasional.

Sichuan Airlines ngoperasikake kabeh armada Airbus 135 pesawat, kalebu 123 pesawat A320 Family lan 12 pesawat A330 Family. Kemitraan antara Sichuan Airlines lan Airbus wiwit taun 1995 nalika maskapai kasebut ngenalake A320, dadi sing pertama ngoperasikake pesawat terbang by-wire Airbus ing daratan Tiongkok. Sampeyan uga operator pertama sing ngeterake pesawat Keluarga A320 Tianjin sing dirakit. Ing taun 2010, Sichuan Airlines nampa pesawat A330 sing kapisan, ing 2016 dheweke mlebu Letter of Intent kanggo nyewa papat A350-900, lan ing 2018 dheweke mlebu perjanjian karo Airbus supaya nuntut sepuluh A350-900s.

A350 XWB minangka kulawarga anyar maskapai jarak jauh jembar jembar sing mbentuk masa depan lelungan udara, nampilake desain aerodinamika paling anyar, pesawat fuselage lan swiwi serat karbon, uga mesin Rolls-Royce Trent XWB sing hemat bahan bakar anyar. Bebarengan, teknologi paling anyar iki dadi efisiensi operasional sing ora ana tandhingane, kanthi pangurangan 25 persen pembakaran bahan bakar lan emisi, lan biaya pangopènan sing luwih murah.

Kabin Airspace, saliyane jembar lan sepi pesawat, nyedhiyakake suasana, desain lan layanan sing luwih apik, nyumbang kanggo kenyamanan lan kesejahteraan sing luwih dhuwur, lan nyetel standar anyar babagan pengalaman penerbangan kanggo para penumpang ing kabeh kelas.

Ing pungkasan Juli 2018, Airbus nyathet total pesanan 890 kanggo A350 XWB saka 46 pelanggan ing saindenging jagad, sing wis dadi salah sawijining pesawat widebody sing paling sukses.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov