Airlines Airport Breaking News Internasional Breaking News Jordan Warta Breaking Travel Investments Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Pariwisata Yordania Seneng: New London menyang Aqaba EasyJet nonstop kanthi rega £ 41.98

EasyJet
EasyJet
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Easyjet bakal mabur saka London menyang Aqaba kanthi tarif diwiwiti luwih saka 41 Pound Inggris. Iki minangka warta apik kanggo Industri Plancongan lan Pariwisata ing Yordania.

Print Friendly, PDF & Email

Easyjet bakal mabur saka London menyang Aqaba kanthi tarif diwiwiti luwih saka 41 Pound Inggris. Iki minangka warta apik kanggo Industri Plancongan lan Pariwisata ing Yordania.

Menteri Pariwisata lan Barang Antik Yordania lan Dewan Pariwisata Yordania seneng ngumumake manawa salah sawijining operator terkemuka ing donya bakal miwiti mabur menyang Kerajaan wiwit musim salju taun 2018. Pengumuman saka easyJet, digawe dina Kamis tanggal 9 Agustus, negesake manawa rute anyar saka London bakal diwiwiti dina Setu kanthi frekuensi penerbangan siji saben minggu nganti 23 Maret. Tiket wis didol ing situs web easyJet kanthi regane £ 41.98 siji arah lan dikarepake bisa nggawa pirang-pirang ewu turis anyar saben taun.

Peluncuran penerbangan non-stop anyar saka London Gatwick menyang Aqaba ing Yordania, sing diumumake dina iki kanthi maskapai murah easyJet, bakal mbukak salah sawijining tujuan sing paling apik ing Timur Tengah kanggo para plancong saka Inggris. Kutha Pelabuhan bersejarah ing Teluk Aqaba ing Laut Abang duwe pamrentahan pantai, snorkeling utama lan nyilem scuba, lan akses sing ora bisa dikalahake menyang sisih kidul Yordania, ing endi sorotan kalebu kutha kuno Petra sing misuwur lan lanskap gurun Wadi Rum sing apik banget.

Aqaba wis diowahi sajrone taun-taun pungkasan kanthi pangembangan milyar dolar ing rong resort anyar - Ayla lan Saraya Aqaba - sing nyambut tamu ing hotel sing duwe hotel bintang papat lan lima anyar, pengalaman kegiatan, marina, restoran lan klub pantai. Kanthi suhu rata-rata dhuwur tekan ndhuwur 20 derajat sajrone musim salju, lan pangembangan tambahan kalebu lapangan Golf Juara 18 bolongan Yordania pisanan, taman asrama kualitas profesional, lan taman banyu pertama ing wilayah kasebut, Aqaba kanthi cepet dadi musim salju utama ing wilayah kasebut tujuan srengenge.

Nomer pengunjung menyang Yordania saka Inggris tuwuh ing taun-taun pungkasan sawise diluncurake Jejak Yordania, jejak mlaku-mlaku ing saindenging negara sing nuduhake macem-macem pengalaman sing ditawakake negara kasebut, lan tuwuh kapercayan konsumen ing papan sing dituju. Nomer pengunjung Inggris mundhak 6 persen ing 2017, dibandhingake karo periode sing padha ing 2016.

Menteri Pariwisata lan Antiquities Lina Annab ujar: "Kemitraan anyar karo easyJet iki nyenengake banget. Kita seneng banget bisa ndeleng easyJet sing makarya ing Kratoning, lan kita ndeleng iki minangka kolaborasi jangka panjang antarane Yordania lan salah sawijining operator biaya murah paling terkenal ing donya. Kolaborasi iki bakal nyumbang kanggo nambah jumlah turis ing Segitiga Emas Yordania (Aqaba, Petra, lan Wadi Rum) lan kita kerja sama kanggo nambah jumlah rute menyang Aqaba kanthi easyJet sajrone sawetara taun ngarep. Iki minangka langkah liya kanggo nggawe Yordania supaya bisa diakses kanthi gampang kanggo turis saka saindenging jagad sing dadi komponen utama ing rencana Kerajaan kanggo terus maju lan pembangunan. Bejo banget yen ndeleng angka pariwisata ngalami pertumbuhan sing gedhe sajrone pirang-pirang taun kepungkur, lan tujuane kudu terus berkembang liwat kemitraan karo maskapai penerbangan lan sektor publik lan swasta. "

Dr. Abed Al Razzaq Arabiyat, Direktur Urusan Dewan Pariwisata Yordania, nambahake: "Rong rute sing dioperasikake easyJet menyang Aqaba iki bakal duwe peran penting kanggo nggawe Aqaba dadi tujuan sing bisa diakses dhewe. Aqaba, permata anget ing Segara Abang, nawakake tujuan ing pinggir segara sing apik kanthi terumbu karang ing jero banyu lan pengalaman renang unik sing dihiasi latar mburi pegunungan sing apik. Kilomèter sing adoh, wong bisa ngrasakake indra kaendahan kutha Petra sing watu watu sing mbesuk banget, uga Wadi Rum, tiron alam nomer siji ing planet Mars ing Hollywood. Iki minangka langkah cerdas sing pungkasane bakal nggawe Aqaba lan papan wisata turune dadi uwal pikiran nalika musim salju ing Eropa, sing bakal nuduhake status ekonomi Jordan sing positif. "

Aqaba dununge ana ing sisih kidul kidul Yordania, kurang saka limang jam wektu mabur saka Inggris. Bandara Internasional Aqaba dununge mung 20 menit saka pusat Aqaba, kanthi loro resor anyar kasebut bisa uga adoh banget. Kutha Petra mawar abang, salah siji saka pitung keajaiban modern ing saindenging jagad, mung rong jam suwene, dadi plancongan sadina, dene lanskap Warisan Dunia Unesco saka Wadi Rum malah luwih cedhak, tegese para plancongan bisa nggabungake dina sing santai karo njelajah sawetara pengalaman sing misuwur ing jagad sing ditawakake Jordan.

Layanan kasebut diwiwiti tanggal 10 November dina Setu kanthi frekuensi penerbangan kaping 1 saben minggu nganti 23 Maret. Tiket wis didol ing situs web easyJet kanthi rega £ 41.98 kanthi cara siji.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.