Asosiasi Warta Breaking News Ghana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Menteri Pariwisata Ghana: Saiki dadi anggota dewan Pariwisata Afrika

Pilih basa sampeyan
Hon-Catherine-Ablema-Afeku-board-member-Afrika-Pariwisata-Papan
Hon-Catherine-Ablema-Afeku-board-member-Afrika-Pariwisata-Papan
ditulis dening editor

Hon. Catherine Ablema Afeku, Menteri Pariwisata kanggo Ghana, bubar gabung karo Dewan Pariwisata Afrika (ATB) dadi anggota dewan.

Print Friendly, PDF & Email

Hon. Catherine Ablema Afeku, Menteri Pariwisata kanggo Ghana, bubar gabung karo Dewan Pariwisata Afrika (ATB) dadi anggota dewan.

Didhisiki ing 2018 minangka proyek Koalisi Internasional Mitra Pariwisata (ICTP), Dewan Pariwisata Afrika minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika.

Hon. Afeku minangka anggota Partai Patriotik Anyar lan anggota Parlemen kanggo Konstituensi Evaluasi Gwira ing Wilayah Kulon.

Dheweke lair ing Axim lan entuk gelar Master Administrasi Bisnis saka Sekolah Manajemen Lulusan Keller Universitas DeVry ing Atlanta, Georgia, AS, ing taun 2000.

Dewan Pariwisata Afrika nyedhiyakake dhukungan, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane. Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB ningkatake pertumbuhan, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika.

Asosiasi kasebut nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane lan ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

ATB saiki melu puncak keamanan lan kesejahteraan pariwisata ing negara-negara anggota, PR lan pemasaran, jangkauan media, partisipasi pameran dagang, pameran dalan, webinar, lan MICE Africa.

Peluncuran resmi organisasi direncanakake ing pungkasan taun iki.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, cara gabung lan melu, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.