Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Georgia Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Pariwisata Georgia ngluncurake AI sing ndeteksi emosi turis asli

0a1a-28
0a1a-28
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Kampanye kasebut, 'Emotions are Georgia', diluncurake tanggal 18 Juli 2018 dening Georgian National Tourism Administration (GNTA).

Print Friendly, PDF & Email

Negara ing Georgia wis ngembangake Intelijen Ponggawa sing ndeteksi emosi manungsa asli ing media sosial lan nggawe buku pandhuan sing paling akurat adhedhasar postingan dening 7,000,000+ turis.

Sajrone 6 wulan kerja intensif, alat Intelijen Ponggawa rumit ndeteksi, nganalisa lan ngurutake emosi manungsa sing paling asli liwat postingan media sosial luwih saka 7,000,000 wong lelungan, sing nuduhake kesan babagan Georgia. Iki banjur digunakake kanggo nggawe buku panduan sing paling emosional lan akurat ing negara kasebut.

Kampanye kasebut, 'Emotions are Georgia', diluncurake tanggal 18 Juli 2018 dening Georgian National Tourism Administration (GNTA). Ing acara kasebut, versi pedoman digital dicithak lan interaktif ditampilake.

"Georgia misuwur amarga keramahane. Kita seneng nuduhake negara karo para tamu lan, minangka gantine, seneng nuduhake foto lan crita lelungane. Iki minangka "review" sing langsung, tulus lan ora sensitif, ora ditulis dening panulis perjalanan profesional, nanging dening turis biasa - para turis saka saindenging jagad, sing wis nate ngunjungi negara kita. "

Giorgi Chogovadze, Kepala Administrasi Pariwisata Nasional Georgia

"Fitur utama platform web yaiku pilihan kanggo ngasilake pandhuan dhewe Georgia, Georgia. Kanthi menehi akses situs web menyang informasi dhasar Facebook utawa kanthi mung njawab sawetara pitakon cepet, situs web nganalisa ora mung kapentingan sampeyan, nanging nemokake kamiripan lan cocog karo kapentingan penulis post, ngasilake buku pandhuan sing paling relevan kanggo sampeyan. "

Vato Kavtaradze, Kepala Petugas Kreatif Komunikasi WINDFOR

Ing 2017, jumlah pengunjung internasional Georgia tambah 1,182,534 dibandhingake taun sadurunge lan ngluwihi jumlah pemecah rekor 7 yuta. Salah sawijining sebab yaiku kolaborasi GNTA lan WINDFOR'S sadurunge. Kampanye #emotionsareGeorgia yakuwi ngasilake luwih akeh pariwisata internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov