24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Warta Kepulauan Cook News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Pesen Pariwisata Cook Islands: Pesen luwih dhisik!

Kepulauan Cook-394x480
Kepulauan Cook-394x480
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Dorong klien supaya milih preinan Kepulauan Cook sadurunge. Iki minangka pesen penting saka Pariwisata Kepulauan Cook amarga bakal siyap kanggo acara perdagangan plancongan paling gedhe ing Auckland luwih saka rong taun.

Print Friendly, PDF & Email

Dorong klien supaya milih preinan Kepulauan Cook sadurunge. Iki minangka pesen penting saka Pariwisata Kepulauan Cook amarga bakal siyap kanggo acara perdagangan plancongan paling gedhe ing Auckland luwih saka rong taun.

Rachel Mackey, manajer pemasaran Selandia Baru karo Cook Islands Tourism Corporation, ujar manawa organisasi kasebut nyoba ndhidhik konsumen babagan kebutuhan buku luwih dhisik. 'Pesen kita marang konsumen yaiku yen pengin entuk akomodasi sing dikepengini, kanggo tanggal sing dikepengini, lan rega sing pengin dibayar, mula pesenan kudu paling ora nem wulan sadurunge. Kanggo preinan sekolah, luwih becik 12 wulan luwih dhisik. '

Pembaruan The Love a Little Raro lan Aitutaki - Agen Perjalanan ditindakake ing Hilton Auckland tanggal 29 Agustus wiwit 6 sore. Bakal diawali karo acara khusus kanggo insentif lan penyelenggara acara. Ing antarane para peserta pameran yaiku Resor Moana Sands Lagoon anyar ing Rarotonga. Resor anyar kasebut nduweni 24 kamar (22 studio laguna mewah lan loro suite laguna) sing ana ing kompleks ngarep loro lantai, kabeh duwe pemandangan laguna lan teras utawa balkon.

Pusat resor kasebut yaiku kolam renang banyu uyah sing gedhe, lengkap karo dek santai srengenge lan bar kolam renang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.