24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Kepulauan Cook Industri Hospitality Hotel & Resor Investments News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Grup Moana Sands: Mbukak Resor Rarotonga Anyar ing Kepulauan Cook

Moana-Sands_newrarotongaresort
Moana-Sands_newrarotongaresort
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Tujuane ekspansi lan keberlanjutan jangka panjang ing Kepulauan Cook, mitra waralaba Pacific Resort Hotel Group, Moana Sands Group seneng ngumumake pembukaan resmi Resor Moana Sands Lagoon, sing dununge ing laguna Muri sing misuwur ing dunya, Rarotonga .

Print Friendly, PDF & Email

Tujuane ekspansi lan keberlanjutan jangka panjang ing Kepulauan Cook, mitra waralaba Pacific Resort Hotel Group, Moana Sands Group seneng ngumumake pembukaan resmi Resor Moana Sands Lagoon, sing dununge ing laguna Muri sing misuwur ing dunya, Rarotonga .

Upacara pambukaan kulawarga ringkes dianakake tanggal 31 Mei 2018, lan kanthi mode Kepulauan Cook nyata, situs kasebut lan kabeh bangunan diberkahi lan diurapi, sadurunge para pemilik Iaveta lan Ruta Short nuduhake sawetara tembung. "Wiwitane, kita wis mutusake nggawe loro omah kulawarga ing lahan iki, nanging amarga kulawarga wis duwe omah ing Rarotonga, bisa nggawe kompleks kompleks Moana Sands kanggo ditambah lan nglengkapi rong properti Moana Sands liyane ing Titikaveka. Bakal tetep dadi warisan kanggo kulawarga lan generasi mbesuk. Kita ngucapke matur nuwun banget kanggo dhukungan saka kulawarga pamilik tanah sing wis ana ing mburi kita wiwit wiwitan proyek ".

Menehi 24 kamar sing ana ing kompleks ngarep lantai loro, kabeh nampilake pemandangan laguna sing nggumunake lan teras utawa balkon, fasilitas modern kasebut dihiasi kanthi dekorasi modern saka Polinesia. Dumadi saka 22 Deluxe Lagoon Studios lan 2 Lagoon Suites, kabeh kamar kanthi AC nawakake fasilitas sing bisa diarepake saka klompok resor kaliber iki.

Pusat resor kasebut yaiku kolam renang banyu asin sing ana logo gedhe, lengkap karo dek santai srengenge lan bar kolam renang. Para tamu uga bisa ngrasakake sunar srengenge lan pemandangan saka restoran lan bar Laguna, sing dibukak kanggo dilayani dina Senen 16 Juli 2018.

Moana Sands Lagoon Resort nyambut tamu sing umure 18 taun utawa luwih, dadi lokasi sing ideal kanggo para plancongan, plancongan solo, utawa plancongan ing bisnis. Properti paling anyar muji Grup Moana Sands sing wis ana kulawarga sing ramah kulawarga Moana Sands Beachfront Hotel lan Moana Sands Beachfront Villas, sing ana ing sisih kidul Rarotonga, ing sadawane pantai Titikaveka lan Vaimaanga sing murni

Pacific Resort Hotel lan Moana Sands Groups seneng banget karo tuwuhing pangembangan anyar iki, nyedhiyakake akomodasi modern sing akeh regane ing papan wisata Muri sing populer, lan kesempatan kerja sing isih ana sing bisa ditawakake properti kanggo masarakat lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.