24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Ekuador Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

24 penumpang mati amarga kecelakaan bis Ekuador

0a1-37
0a1-37
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Miturut agensi tanggap darurat Ekuador, bis kasebut gagal sawise mabur menyang kendaraan sing luwih cilik.

Print Friendly, PDF & Email

Paling ora ana 24 wong sing tilar donya lan 19 wong liyane cilaka nalika bis jarak sing adoh dibalik ing dalan gedhe cedhak EcuadorIbukutha, miturut pejabat lokal.

Bis sing didaftar ing Kolombia lelungan menyang Quito lan nabrak kendaraan liyane ing wilayah sing dikenal minangka Dead Man's Curve udakara jam 3 esuk dina Selasa.

Sekretaris keamanan distrik Quito Juan Zapata ujar manawa warga Kolombia lan Venezuelan kalebu korban tewas.

Miturut agensi tanggap darurat Ekuador, bis kasebut gagal sawise mabur menyang kendaraan sing luwih cilik.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov