Asosiasi Warta Awards Breaking News Ghana Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Industri Rapat News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penghargaan Kepemimpinan Pariwisata Afrika Pertama ngumumake finalis dhaptar cendhak

Pilih basa sampeyan
Forum-Pariwisata-Ledership-Afrika-2018-1
Forum-Pariwisata-Ledership-Afrika-2018-1
ditulis dening editor

Finalis ing kabeh 9 kategori Anugrah Kepemimpinan Pariwisata Afrika sing diluncurake diumumake dening Ketua Co panitia penghargaan.

Print Friendly, PDF & Email

Para finalis ing kabeh 9 kategori Anugrah Kepemimpinan Pariwisata Afrika sing wis diluncurake wis diumumake dening Ketua Panitia panitia penghargaan, Prof. Marina Novelli lan Ibu Judy Kepner-Gona, miturut kriteria lan verifikasi proses dening Grant Thornton.

Pemenang bakal diumumake ing Upacara Penghargaan sing bakal dianakake tanggal 31 Agustus 2018 ing Accra, Ghana. "Penghargaan kasebut pengin ngakoni lan ngrayakake negara-negara, pamrentah, organisasi lan individu kanggo inovasi lan prestasi luar biasa ing pangembangan pariwisata ing saindenging Afrika," ujare Profesor Marina Novelli, Ketua Panitia Komite Penghargaan. "Kita yakin upaya para finalis kasebut bakal terus nguatake komunitas lokal kita," negesake Ms. Judy Kepner-Gona, pimpinan Co-ketua kolega.

3 Finalis dhaptar cendhak kanggo saben 9 kategori ditampilake ing ngisor iki kanthi urutan tartamtu:

1. Ndhuwur Penghargaan Polisi Progresif
• Menteri Lingkungan lan Pariwisata Namibia
• Papan Pengembangan Rwanda
• Dewan Pariwisata Seychelles / Menteri Pariwisata sing tanggung jawab kanggo Pariwisata

2. Penghargaan Kewirausahaan sing Luar Biasa
• Ikechi Uko, Pameran Perjalanan Akwaaba - Nigeria
• Lipian Bongani Mtandabari - Phezulu Safaris (PRIVATE) Zimbabwe Terbatas.
• Kehinde, Michael Oluwadamilare - Discoveria

3. Wanita ing Penghargaan Kepemimpinan
• Carmen Nibigira - Burundi
• Rosette Chantal Rugamba - Rwanda
• Jacinta Nzioka - Kenya

4. Penghargaan Tujuan Pariwisata Bisnis Paling Inovatif
• Kutha Kigali - Rwanda
• Afrika Kidul
• Cape Barat lan Cape Town - Afrika Selatan

5. Fasilitas Akomodasi / Penghargaan Grup Paling Apik
• & Beyond Ngorongoro Crater Lodge -Tanzania
• & Beyond Group - Afrika Kidul
• Reserve Game Pribadi SABI SABI- Afrika Selatan

6. Penghargaan Transportasi Pariwisata Luar Biasa
• FlySafair - Afrika Kidul
• Airways Afrika Selatan - Afrika Kidul
• Airways Ethiopia - Ethiopia

7. Penghargaan Media Pariwisata Afrika Apik
• Katchie Nzama - Afrika Selatan
• Voyages Afriq Media Limited - Ghana
• Kehinde, Michael Oluwadamilare - Discoveria

8. Penghargaan Keberlanjutan Juara
• Dewan Pariwisata Botswana / Menteri Botswana sing tanggung jawab kanggo Pariwisata
• Dewan Pariwisata Seychelles
• Wilderness Safaris - Afrika Kidul

9. Afrika Tujuan - Penghargaan Umur
• Pungkasan Russel Friedman saka Wilderness Safaris - Afrika Kidul
• Yayasan Mandela lan Nelson Mandela – Afrika Selatan
• Profesor Akhir Wangari Muta Maathai - Kenya

"Penghargaan Kepemimpinan Pariwisata Afrika nyedhiyakake pendekatan anyar kanggo ngenali para pangowahan pangowahan sing menehi inspirasi kanggo transformasi ing industri pariwisata Afrika," ujare Ms. Christelle Grohmann saka Grant Thornton.

Mangga rawuh ndhaftar ing kene utawa hubungi Ibu Tes Proos nelpon +27 (084) 682 7676 utawa +27 (011) 037 0332.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.