24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel budaya Warta Breaking Czechia Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Malta News Warta Breaking Portugal tanggung jawab Rusia Breaking News Sudan Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Karyawan Hotel-hotel ing Corinia mlaku-mlaku kanthi ekstra

Korinta-1
Korinta-1
ditulis dening editor

Karyawan Hotel-hotel Corinta, koleksi kemewahan, hotel bintang 5, wis golek wektu kanggo nindakake luwih saka pakaryan saben dinane.

Print Friendly, PDF & Email

L kanggo r:,; Program luar negeri ing Corinthia Hotel St George's Bay, Malta

Sajrone taun kepungkur, karyawan Hotel-hotel Corinta, koleksi kemewahan cilik, hotel bintang lima ing saindenging jagad, wis golek wektu kanggo nindakake luwih saka mung padinan.

Minangka bagean saka sinau, pangembangan lan kesejahteraan peran, dheweke wis mlebu komunitas lokal kanthi menehi lilo tanpo pekso lan penggalangan dana kanggo tujuan sing apik. Iki nambahake amal korporat sing didukung Korporasi Hotels, Just a Drop, lan wis disengkuyung dening Rachel Begbie, Direktur Pembelajaran, Pembangunan & Kesejahteraan pertama perusahaan, sing ditunjuk ing Desember 2017.

"Saben hotel wis nggunakake amal lokal sing bisa digunakake saben taun lan nganakake paling ora rong kegiatan penggalangan dana sajrone wektu kasebut," ujare Rachel Begbie. "Iki minangka bagean saka Tanggung jawab Sosial Perusahaan minangka perusahaan lan, luwih saka iku, mbantu karyawan ing komunitas lokal.

Lisbon Re-panganan

"Badan amal sing dipilih dipilih dening karyawan lan hotel, mula bisa uga ana hubungane langsung karo salah sawijining karyawan utawa sing penting kanggo tujuan kasebut. Ing jagad saiki, kabeh wong pengin kesempatan menehi bali, mula liwat 'Komunitas Sampeyan', Korinta nggawe pribadi iki kanggo saben hotel. ”

Komunitas sampeyan minangka salah siji saka wolung elemen sing dadi Pengalaman Kolega Corinto, program karyawan sing diluncurake dening Rachel Begbie ing musim panas iki ing saindhenging Hotels Hotels. Unsur liyane yaiku: Nyenengake & Konektivitas, Komunikasi, Kesehatan & Kesejahteraan, Pengembangan, Pengakuan, Lingkungan lan Live N Synch.

Ing ngisor iki minangka pilihan kegiyatan amal sing dadi pitung Hotel Korinta sing diilhami wiwit diluncurake:

Corinthia Palace Hotel & Spa, Malta: Hotel kasebut nganakake Pameran Hadiah kanggo Ibu kanggo ngoleksi dana kanggo amal Beyond the Moon lan nglumpukake £ 5,228.00 (udakara $ 6,668.00). Hotel kasebut bakal nganakake Pameran Hadiah Natal ing wulan November lan Makan Malam & Lelang Gala amal ing wulan Oktober amarga padha.

Program luar negeri ing Corinthia Hotel St George's Bay, Malta

Hotel ing St Petersburg ing Corinto: Sajrone Desa SOS Anak - sing nyengkuyung bocah-bocah sing ditinggal, mlarat lan bocah-bocah yatim piatu - hotel kasebut nganakake acara Natal tradisional kanggo nglumpukake dana kanggo bocah-bocah kanggo nggawe perabotan lan dolanan dhewe-dhewe sing banjur nghias wit Natal hotel ing lobi. Tamu tuku minangka hadiah.

Corinthia Hotel St George's Bay, Malta: Hotel kasebut wis nglatih saklompok bocah lanang sing dilembagakake sacara lokal kanthi katrampilan ketrampilan kerja kalebu teknik wawancara.

Corinthia Hotel Prague: Hotel kasebut kerja sama karo amal lokal NF Sance Onkolackum kanggo nyengkuyung bocah-bocah kanker, kanthi macem-macem kegiatan penggalangan dana, kalebu acara penyerahan hadiah Natal saben taun.

Corinthia Hotel Lisbon: Hotel kasebut ndhukung macem-macem sebab, kalebu amal Acreditar sing nulungi bocah-bocah kanker, ngirim panganan sing luwih akeh menyang Refood sing nyedhiyakake panganan kanggo wong-wong sing butuh, lan ndhukung korban kebakaran taun kepungkur ing Portugal. Umume kebakaran ana ing deso, mula hotel kasebut golek dhuwit kanggo tanduran maneh lan gawe unit produksi wedhus, kayata.

Corinthia Hotel Khartoum: Hotel kasebut disponsori sedina kanggo menehi 1,000 siswa ing Khartoum kalebu bocah sing ora duwe omah. Sawetara 13 wong Korinta nyiapake lan nyedhiyakake sandwich tradisional nalika sarapan bareng karo Organisasi Amal Mojaddidon.

Kegiatan amal uga diwenehake menyang hotel sing dikelola Korinta, kalebu:

Radisson Blu Golden Sands, Malta: Hotel kasebut adol adol panggangan lan adol minyak zaitun - saka wit zaitun ing resor kasebut - kanggo golek dana kanggo bocah lanang loro sing lara cerebral palsy.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.