Asosiasi Warta Warta Breaking Guam Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking News US budaya Industri Hospitality Hak-hak manungsa LGBTQ News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Biro Pengunjung Guam lan mitra Travel IWorld kanggo pengalaman lelungan sing disesuaikan karo LGBTQ

Pilih basa sampeyan
0a1a1-12
0a1a1-12
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Biro Pengunjung Guam lan IWorld of Travel kanggo nggawe pengalaman eksklusif kanggo para plancong sing nggoleki tujuan sing paling apik.

Print Friendly, PDF & Email

IWorld of Travel (IWOT) lan Biro Pengunjung Guam (GVB) wis gabung kanggo nggawe pengalaman eksklusif kanggo para plancong sing ngubengi jagad iki sing nggoleki tujuan sing paling apik. Kemitraan kasebut bakal debut penawaran anyar sing unik - khusus kanggo komunitas LGBTQ - ing portofolio global IWOT sing jembar.

"Kita seneng banget bisa kerja sama karo IWorld of Travel lan HIS ing program sing bisa ningkatake para pengunjung Amerika Utara, uga pasar LGBTQ - sing wis diidentifikasi minangka salah sawijining pasar target paling anyar sing ditindakake , "Jarene Pilar Laguaña, Direktur Pemasaran Global kanggo GVB. "Komponen integral saka program iki yaiku kemitraan karo HIS, sing bakal dadi operator darat eksklusif kanggo paket IWOT. Kanthi keunggulan sing wis kabukten ana ing industri, kita seneng bisa menehi pengalaman para wisatawan kanggo HIS. Program IWOT bakal dadi itinerary sing apik sing nampilake macem-macem aspek ing Guam sing bakal kalebu harta karun alam, pantai sing apik, blanja kelas dunia, budaya pulau santai, sejarah sing sugeh, lan masakan sing enak. Kita ngerti manawa pengunjung bakal seneng gabung karo warga sing ramah lan kita kabeh bakal ngarep-arep hosting lan nuduhake kenangan sing apik banget. "

Guam minangka swarga pulau AS sing eksotis ing Pasifik, ing endi pariwisata minangka industri paling gedhe. Guam tanpa kaendahan lan diwenehi kaendahan alam sing mewah, Guam nawakake papan sing apik kanggo para wisatawan kelas internasional. Dirating ing antarane tujuan nyilem paling dhuwur ing donya, pulau kasebut nduweni resort tingkat pertama sing ditemtokake ing tengah budaya sing umure 4,000 taun. Para petualangan, para pecinta alam, para plancong aktif, penyelam laut jero, hounds sejarah, lan para penggemar budaya kabeh bakal nemokake papan wisata sing apik lan swasana sing anget lan ramah ing Guam.

“IWorld of Travel seneng banget bisa dipilih dadi panyedhiya tur resmi Guam, nambahake tujuan anyar sing apik kanggo macem-macem lelungan khusus. Guam nawakake pengalaman sing nyenengake kanggo para tamu LGBTQ lan kita matur nuwun banget dadi mitra kanggo ngawula komunitas penting iki, "ujare Richard Krieger, presiden IWorld of Travel.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov