24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Fashion Industri Hospitality Warta Mewah News Warta Breaking Qatar Blanja Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Ikon Biru Tiffany Biru teka ing Qatar Duty Free

0a1a-43
0a1a-43
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Qatar Duty Free (QDF) seneng ngumumake pembukaan butik Tiffany & Co ing Concourse B Bandara Internasional Hamad.

Print Friendly, PDF & Email

Qatar Duty Free (QDF) seneng ngumumake pembukaan Tiffany & Co. butik ing Concourse B, nggawa kothak biru Tiffany sing apik ing Bandara Internasional Hamad (HIA) sing menang.

Nglengkapi macem-macem pilihan sing ditawakake kanggo para plancongan sing blanja ing QDF, butik Tiffany & Co. anyar bakal menehi pelanggan berlian sing apik lan liya-liyane, kanthi macem-macem potongan klasik lan kontemporer. Merek warna biru ikonik Tiffany & Co., butik sing diarep-arep banget bakal ndadekake para penumpang ing HIA seneng.

Kepala Qatar Duty Free, Pak Thabet Musleh, ujar: "Kita seneng banget mbukak butik Tiffany & Co anyar ing HIA kanggo nampilake pengalaman blanja sing sensasional kanggo para pelanggan. Merek sing misuwur ing jagad iki nawakake koleksi perhiasan lan hadiah mewah kanggo para wisatawan, sing nambah pengalaman bintang lima ing bandara sing menang. Kita setya nggawe profil merek mewah Qatar Duty Free kanthi merek mewah, lan kanthi dibukak Tiffany & Co., kita bakal janji manawa QDF pancen pengalaman sing kudu dituju. ”

Wakil Presiden Tiffany & Co kanggo Timur Tengah & Afrika, Pak Joe Nahhas, ujar: "Kita seneng banget mbukak cabang pertama ing Bandara Internasional Hamad kanthi kolaborasi karo sawetara ritel perjalanan sing menang, Qatar Duty Free. Penumpang bisa njelajah jagad Tiffany lan nyelehake gaya legendaris merek lan kerajinan tangan sing sampurna nalika blanja kanggo perhiasan sing apik. Toko anyar iki nawakake lingkungan sing apik lan pilihan sing akeh, supaya ana prekara sing khusus kanggo wong sing seneng lelungan. "

Didirikan ing New York ing taun 1837, Tiffany & Co. minangka tukang perhiasan utama ing donya lan omah desain Amerika. Merek ikonik kanthi warisan sugih lan disimpen, Tiffany minangka pabrikan global lan pengecer perhiasan lan aksesoris mewah. Perusahaan iki makaryakke luwih saka 300 toko TIFFANY & CO ing luwih saka 20 negara.

TIFFANY & CO., T&CO, TIFFANY, SETTING TIFFANY, warna lan tandha tembung TIFFANY BLUE lan TIFFANY BLUE BOX minangka merek dagang saka Tiffany lan Perusahaan lan afiliasine.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov