24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia Investments News Warta Breaking Nigeria Pariwisata transportasi

Ethiopian Airlines ngetokake pernyataan pers babagan proyek Nigeria Air

0a1a-46
0a1a-46
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Ethiopian Airlines nerbitake pratelan pers ing ngisor iki:

"CEO Grup Ethiopian Airlines salah dikutip media lan ora nate ujar manawa Ethiopian Airlines minangka pendhukung kanggo mitra ing proyek Nigeria Air. Dheweke ujar manawa wong Etiopia, minangka maskapai penerbangan Pan-Afrika, wis seneng banget mitra ing proyek kasebut lan kalebu sing dianggep Pamrentah Nigeria. "

Ethiopian Airlines, biyen Ethiopian Air Lines (EAL) lan asring diarani mung Ethiopia, minangka maskapai pembawa bendera Ethiopia lan kabeh duweke pamrentah negara kasebut. EAL didegake tanggal 21 Desember 1945 lan miwiti operasi tanggal 8 April 1946, ngembang dadi penerbangan internasional ing taun 1951. Perusahaan kasebut dadi perusahaan saham ing taun 1965 lan ngganti jeneng saka Garis Udara Ethiopia dadi Ethiopian Airlines. Maskapai kasebut dadi anggota Asosiasi Transportasi Udara Internasional wiwit 1959 lan Asosiasi Penerbangan Afrika (AFRAA) wiwit 1968. Ethiopian minangka anggota Star Alliance, gabung ing Desember 2011.

Pusat lan kantor pusaté ana ing Bandar Udara Internasional Bole ing Addis Ababa, saka lokasi sing nyedhiyakake jaringan 125 tujuan penumpang - 20 saka tujuan domestik-lan 44 tujuan kargo. Maskapai iki duwe hub sekunder ing Togo lan Malawi. Ethiopian mabur menyang tujuan liyane ing Afrika tinimbang operator liyane. Iki minangka salah sawijining perusahaan paling cepet ing industri iki lan minangka sing paling gedhe ing bawana Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov