Warta Breaking Guam Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Resorts Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

OLS Hotels & Resorts ngiyataken ngarsane ing Hawaii kanthi janjian utama

Pilih basa sampeyan
0a1a1a1-3
0a1a1a1-3
ditulis dening Kepala Editor Tugas

OLS Hotels & Resorts bangga ngumumake janjian saka telung posisi manajemen kunci ing kantor pusat perusahaan Honolulu. eTN ngubungi Hubungan Publik Rose kanggo ngidini kita mbusak paywall kanggo rilis pers kasebut. Durung ana tanggepan. Mula, kita nyedhiyakake artikel sing bisa diwartakake iki kanggo para pamiarsa nambah paywall

Print Friendly, PDF & Email

OLS Hotels & Resorts, perusahaan manajemen hotel terkemuka saka 22 hotel lan resort ing saindenging AS, kanthi bangga ngumumake janjian saka telung posisi manajemen kunci ing perusahaan kasebut Langkawi kantor pusat: Nicole Darity minangka direktur penjualan, Hawaii, Alyson Wee minangka manajer pendapatan lan Steve Keller minangka kontroler. Kanthi ilmu lan pengalaman sing akeh ing pasar Hawaii, anggota tim anyar bakal duwe peran integral ing ekspansi OLS Hotels & Resorts ing Hawaii. Perusahaan manajemen saiki makaryakke telung hotel ing Hawaii, Hotel Renew ing Waikiki, Oahu, Plantation Hale Suites ing Kapaa, Kauai, lan Banyan Harbour Resort ing Lihue, Kauai, kanthi rencana ngrancang lan ngatur properti butik tambahan ing saindenging pulau. Kasedhiya tim Hawaii anyar, OLS Hotels & Resorts bakal fokus kanggo ngisi permintaan konsumen kanggo properti independen sing unik lan nggawa perspektif lokal sing seger ing operasional hotel.

"Kita seneng banget nampi Nicole, Alyson lan Steve minangka bagean saka tim kabeh lintang OLS ing Hawaii," ujare Ben R After, kepala pejabat eksekutif OLS Hotels & Resorts. "Tim iki duwe pengalaman ngatur ewu kamar ing saindenging Hawaii, mula kita yakin bakal dadi aset sing migunani kanggo nggayuh tujuan anyar lan terus maju dadi pimpinan pasar."

Darity gabung karo OLS Hotels & Resorts minangka direktur penjualan, Hawaii, kanthi fokus ing Grosir militer, pamrentah, internasional lan domestik. Sadurunge OLS, Darity dadi direktur penjualan luwih saka limang taun ing Aqua-Aston Hospitality ing ngendi dheweke fokus ing pasar militer lan pamrentah. Sadurunge, Darity minangka direktur sekolah swasta, Pusat Pembelajaran Awal St. Philomena, ing kana dheweke sukses nggawa sekolah kasebut ing meh nutup salah sawijining sekolah sing paling digoleki ing Oahu. Darity uga duwe pengalaman dadi direktur lan manajer program ing USO Hawaii. Dheweke nduweni gelar sarjana ing administrasi bisnis kanthi konsentrasi teknologi informasi saka Universitas Teknik Colorado.

Minangka manajer pendapatan anyar, Wee tanggung jawab kanggo ngembangake, ningkatake lan ngarahake strategi manajemen pendapatan lan praktik paling apik kanggo properti OLS 'Hawaii. Dheweke uga fokus ing pambangunan tarif, panyambungan lan distribusi. Sadurunge gabung karo OLS, dheweke dadi manajer pendapatan kanggo Aqua-Aston Hospitality ing ngendi dheweke fokus ing sawetara properti Hawaii, wiwit saka anggaran nganti butik kelas atas, lan sukses nambah lan kena pengaruh metrik penghasilan lan indikator kinerja utama. Sadurunge industri perhotelan, dheweke kerja ing firma hukum kulawarga lan firma hukum real estate. Dheweke nduweni gelar sarjana administrasi bisnis saka Universitas Hawaii ing Manoa.

Ing peran anyar minangka pengontrol, Keller tanggung jawab kanggo kabeh operasi finansial kanggo nambah penghasilan saka properti Hawaii perusahaan. Dheweke nggawa pengalaman luwih saka 21 taun ing bidang finansial lan operasi menyang OLS lan seneng bisa gabung maneh karo industri perhotelan sawise telung taun dadi kontroler kanggo Marathon Group, pemasok bahan kimia pertanian lan industri paling gedhe ing Hawaii. Sadurunge, Keller dadi perusahaan kontrol kanggo Aqua Hotels and Resorts, ing kana dheweke ngawasi 28 properti hotel lan resort ing saindenging enem Kepulauan Hawaii lan Guam. Dheweke duwe Master Administrasi Bisnis ing bidang finansial lan Sarjana Ilmu ing administrasi bisnis, manajemen hotel lan restoran saka Universitas Denver.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov