Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Kabar Breaking Latvia News Teknologi Pariwisata transportasi

AirBaltic nunjuk agen pemasaran ulang eksklusif anyar

0a1a-56
0a1a-56
ditulis dening Kepala Editor Tugas

airBaltic nglayani luwih saka 70 tujuan saka Riga, Tallinn lan Vilnius, nyedhiyakake macem-macem tujuan paling gedhe lan sambungan sing cocog. eTN ngubungi TB Cardew supaya bisa mbusak paywall kanggo rilis pers iki. Durung ana tanggepan. Mula, kita nyedhiyakake artikel sing bisa diwartakake iki kanggo para pamaca supaya nambah paywall. ”

Print Friendly, PDF & Email

Operator Latvia AirBaltic wis milih agen pemasaran ulang eksklusif anyar kanggo telung B737-500s.

Pesawat mabur taun 1992, sing nyekel nomer serial 26880, 26883, lan 26691, kabeh dikirim menyang airBaltic ing taun 2007 lan wis dioperasikake kanthi terus ing rute sing dijadwalake kanthi 120 konfigurasi kursi.

Pemasaran Ulang Mitra Air ("Mitra Udara"), makelar pemasaran ulang pesawat utama, bakal dadi agen pemasaran ulang eksklusif anyar kanggo maskapai penerbangan Latvia sing njupuk praktik paling apik saka maskapai jaringan tradisional lan maskapai biaya sing murah banget, nawakake ekonomi penumpang uga layanan kelas bisnis lengkap.

airBaltic nglayani luwih saka 70 tujuan saka Riga, Tallinn lan Vilnius, nyedhiyakake macem-macem tujuan paling gedhe lan sambungan sing cocog liwat Riga menyang jaringan sing kalebu Eropa, Skandinavia, Persemakmuran Amerika Serikat lan Timur Tengah. airBaltic minangka maskapai pertama ing donya sing ngenalake pesawat Airbus A220-300 sing anyar lan taun iki ngumumake pesen anyar nganti 60 pesawat Airbus A220-300.

Janjian kasebut terus taun sukses kanggo Pemasaran Ulang Mitra Udara; awal taun iki rampung adol B4-777ER kaping 200 kanggo Kenya Airways lan duwe mandat kanggo adol sawetara B777-200 liyane, ATR72, sawetara ERJ-145 lan B747-200F, saliyane kampanye sukses sing ana jet pribadi pesawat.

Ngomentari janjian kasebut, Direktur, Pemasaran Ulangan Udara - Mitra Udara, Russ Hubbard, ujar: "Kita seneng banget ditunjuk dening airBaltic minangka agen pemasaran ulang eksklusif kanggo pesawat kasebut. Iki kalebu sawetara wulan sing apik kanggo Pemasaran Ulang Mitra Udara, sing ngrampungake sawetara transaksi, lan kita ngarep-arep nggunakake keahlian kanggo ngasilake asil paling apik kanggo airBaltic. "

Pemasaran Ulang Mitra Air minangka perusahaan pemasaran ulang pesawat spesialis lan tumindak maskapai penerbangan, bank, penyewa lan pamilik pesawat liyane kanggo nulungi dheweke supaya bisa adol utawa nyewa jet komersial, turboprop, helikopter utawa jet perusahaan, uga menehi dhukungan akuisisi pesawat lan 24/7 / 365 Layanan penyewaan ACMI menyang maskapai ing saindenging jagad.

Pemasaran Ulang Mitra Air duwe kantor ing London, Singapura lan AS lan kalebu bagean saka klompok perusahaan Air Partner.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov