Breaking News Korea Lor Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ketua Korea Utara Kim Jong Un seneng banget karo pengembangan wisata pesisir

Pilih basa sampeyan
Korea Utara-Pimpinan Agung-sajrone-inspeksi-1
Korea Utara-Pimpinan Agung-sajrone-inspeksi-1
ditulis dening editor

Idea Kim Jong Un sing paling disenengi yaiku nggawe resort hiburan ing pesisir Korea Utara sing apik.

Print Friendly, PDF & Email

Minangka pamimpin Agung Partai Buruh Partai Buruh ing Korea lan ide sing dikepengini banget kanggo mbangun resort rekreasi sing apik ing gisik sing apik lan apik ing Korea Lor. Dheweke ujar manawa dheweke pengin masarakat seneng banget, lan dheweke seneng yen saiki bakal kayektenan.

Ngandhani karo mesem banget, Myongsasipri (pasir apik 4-kilomter) bisa dadi Inphasipri (pasang wong 4-kilometer), dheweke nggambarake awake dhewe katon wong-wong sing seneng banget lan para pemudha sekolah lan bocah-bocah sing bakal seneng peradaban anyar ing jaman saiki kanthi lengkap miturut kasarasan saka Partai.

Kim Jong Un, Ketua Partai Buruh Korea ing Korea Lor, Ketua Komisi Urusan Negara Republik Rakyat Demokratik Korea, lan Panglima Tertinggi Tentara Rakyat Korea, karo garwane Ri Sol Ju, mriksa Wonsan- Wilayah wisata pesisir Kalma lagi dibangun.

Nggoleki tata letak umum wilayah wisata pesisir Wonsan-Kalma, dheweke diwenehi ngerti babagan kemajuan ing proyek konstruksi lan ngubengi situs konstruksi, kalebu hotel, kamar panginepan kanthi fasilitas masak, lan fasilitas layanan, kanggo ngerti kanthi rinci. karo wong-wong mau.

Ngelingi manawa bangunan katon pisah lan beda-beda ing dhuwur liyane, dheweke menehi pandhuan supaya dhuwur bangunan beda, ngrancang luwih akeh hotel lan bangunan layanan kanthi 30 lan 25 lantai, lan mesthekake sesambungane bangunan luwih rukun, supaya bisa ngresiki tata cara umum kanthi cara seni.

Nyorot kabutuhan kanggo nindakake panenan lan penghijauan ing wilayah kasebut, dheweke ngomong babagan nggawe desain apik kanggo aforestasi kanthi prinsip manawa wit-witan spesies sing apik ditandur supaya cocog karo lingkungan ekologis ing pesisir lan nindakake penghijauan miturut rencana.

Dheweke negesake manawa upaya kudu digawe kanggo netepake fasilitas infrastruktur kanthi kualitatif lan konstruksi kasebut kudu dadi standar.

Nalika ndeleng kolam-kolam gawean sing digawe banyu segara, dheweke ujar manawa kolam kasebut kudu digawe apik supaya cocog karo lingkungan sekitar lan katon alami, lan nambahake manawa masarakat bakal kepenak yen papan lan fasilitas layanan dipasang ing sakiwa tengene kolam kasebut.

Dheweke uga menehi instruksi kanggo nyedhiyakake kabeh syarat sing dibutuhake, kalebu stasiun pertolongan pertama ing bagean kamar mandhi segara ing pesisir pasir putih.

Kampanye kreasi gedhe banget lan gedhe banget minangka pambangunan wilayah wisata pesisir Wonsan-Kalma minangka aksi akut karo pasukan musuh sing nyoba nyegah wong Korea liwat sanksi brigand lan blokade, perjuangan sing kudu ditindakake kanggo mbela prestise Partai lan perjuangan sing migunani kanggo nggawe kabegjan masarakat, jarene, lan negesake manawa proyek megah kanthi skala gedhe rampung ngluwihi level maju jagad ing wektu sing angel kaya saiki, kekuwatan persatuan sing duwe pikiran siji Partai, tentara lan masarakat bakal ditampilake ing saindenging jagad maneh lan wilayah wisata pesisir bakal dadi hadiah sing apik banget kanggo masarakat kita.

Dheweke ngajak kabeh wong supaya mbangun taman laut tanpa padha karo jagad iki kanthi tetep kuwat lan wani lan menehi kanggo masarakat minangka hadiah nalika 10 Oktober taun ngarep.

Sing ngancani dheweke yaiku Jenderal Tentara Kim Su Gil, direktur Biro Politik Umum KPA, Hwang Pyong So, wakil direktur wakil pertama CC, WPK, Jo Yong Won, O Il Jong lan Kim Yong Su, wakil direktur CC, WPK, Kim Chang Son, direktur departemen Komisi Urusan Negara, lan Ma Won Chun, direktur SAC.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.