24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Warta Breaking Travel Warta Breaking Costa Rica News Warta Breaking Panama Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa gedhe banget ing Costa Rica

Costa-Rica
Costa-Rica
ditulis dening editor

Gempa skala 6.0 nggegirisi Kosta Rika dina iki, 17 Agustus 2018, jam 23:22:36 UTC cedhak wates Panama.

Print Friendly, PDF & Email

Gempa skala 6.0 nggegirisi Kosta Rika dina iki, 17 Agustus 2018, jam 23:22:36 UTC.

Dununge dununge cedhak wates Panama ing garis lintang 8.772 N lan garis bujur 8.3.139 W ing jerone 19 kilometer.

Ora ana laporan babagan kerusakan utawa ciloko nganti saiki.

Jarak:

• 18.9 km (11.7 mi) N ing Golfito, Kosta Rika
• 49.1 km (30.5 mi) SSE saka Buenos Aires, Costa Rica
• 55.1 km (34.2 mi) sisih W saka Volcan, Panama
• 62.6 km (38.8 mi) NNW saka Puerto Armuelles, Panama
• 86.8 km (53.8 mi) WNW saka David, Panama

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.