24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Belize Breaking Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Kanada Breaking News News Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Ekspatri Kanada ngilangi ing Belize

Christina-Potvin-slash-in-Belize
Christina-Potvin-slash-in-Belize
ditulis dening editor

Turis Kanada sing turu ing kamar motel ing Belize ing sisih lor Ambergris Caye ditusuk dina Minggu kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email

Pisanan dilaporake korban kasebut minangka turis Kanada. Miturut kanca sing ngubungi eTN, Christina Potvin manggon ing Belize

Ekspatriat Kanada iki sing turu ing kamar motel ing Belize ing Resor Mara Laguna ing sisih lor Ambergris Caye digugah dening penyusup sing nusuk kaping 4 ing dina Minggu kepungkur.

Christina Potvin, umur patang puluh taun, ujar yen dheweke turu nalika ana suara sing nggugah dheweke lan sawise mbukak mripate dheweke ngerti ana wong lanang sing ngadeg ing ambenane. Dheweke wiwit berjuang karo dheweke nalika nyoba nyurung ing njaba ruangan, nanging nalika dheweke narik piso lan mulai nyuduk dheweke.

Potvin njlentrehake manawa wong sing mlebu mlebu apartemen kanthi mbobol jendela pawon. Anak-anake turu ing sofa ing ruang tamu nalika panyerang mlebu.

Sawise polisi teka, Christina digawa menyang Poliklinik San Pedro ing kono dheweke dirawat sawise nemtokake manawa ciloko kasebut ora ngancam nyawa. Dheweke lara loro ing praupane, loro ing dhadhane, lan siji ing lengen kiwa ndhuwur, uga kena kontus endhas. Sawise ditinjau sinar x, iki nuduhake manawa dheweke ora ngalami kerusakan internal.

Polisi nyathet kedadeyan kasebut minangka pencurian parah, sanajan dheweke ujar manawa dheweke ora bisa nemtokake manawa ana sing dicolong, sanajan Potvin ujar manawa dheweke ngira yen sawetara dhuwit dheweke ilang.

Ora ana penahanan sing nyerang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.