Draft otomatis

Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Sangang pesawat penumpang Chili kepeksa ndharat amarga ana ancaman bom palsu

0a1-46
0a1-46
Avatar
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Sangang pesawat ing wilayah udara Chili, Peru lan Argentina dipeksa nggawe pendaratan darurat amarga ancaman bom.

Sangang pesawat ing wilayah udara Chili, Peru lan Argentina dipeksa nggawe pendaratan darurat amarga ancaman bom, ujare Otoritas Penerbangan Sipil Chili.

Kanggo limang penerbangan, ibukutha Chili Santiago minangka titik asale utawa tujuane. Ana 11 ancaman bom sing digawe, nanging panguwasa nganggep loro "fiksi" kasebut, amarga ana hubungane karo penerbangan sing ora bisa digunakake.

Pejabat Peru negesake manawa a Latam Airlines pesawat 2369 saka Lima, Peru, menyang Santiago, Chili, kepeksa ndharat ing bandara regional ing Pisco, Peru dhek dina Kemis awan. Panguwasa Peru wis nampa babagan babagan bom sing dikepengini saka mitra Chili.

Penerbangan Latam 433 saka Mendoza, Chili menyang Santiago dievakuasi ing landasan pacu amarga ana ancaman bom liyane, dene penerbangan Latam 800, sing teka saka Auckland, Selandia Baru, nindakake pendaratan darurat ing tujuan Santiago.

Pesawat mabur saka Buenos Aires sing arep menyang Chili kepeksa ndharat ing kutha tengah Argentina, Mendoza, sadurunge jam 7 esuk dina Kamis. Bandara kasebut dievakuasi lan ditutup, lan layanan darurat nyelidiki insiden kasebut.

Sky Airlines, maskapai penerbangan nomer loro nomer loro ing mburi Latam, paling ora ana telu penerbangan sing kena pengaruh. Penerbangan Sky Airlines 543 dianakaké ing Bandara Rosario ing Argentina. Sementara, penerbangan Sky524 162 budhal saka Mendoza, Chili, lan ndharat darurat ing Santiago sadurunge terus menyang Rosario; lan Sky flight XNUMX mangkat saka Santiago, sadurunge diprentah bali lan ndharat.

Rong penerbangan liyane didhasarake, nanging pejabat penerbangan Chili ora menehi katrangan luwih lengkap.

Sawise dipriksa, kabeh pesawat kasebut dinyatakake bebas bahan peledak. Ora ana informasi sing diwenehake babagan sapa sing nggawe ancaman bom kasebut, utawa yen ana hubungane. Polisi saiki nyoba nglacak asal usule.

"Kita mesthi duwe koper utawa loro sing ditinggalake, iku normal," ujare kepala Otoritas Penerbangan Sipil Chili, Victor Villalobos Collao, ing sawijining konferensi pers ing bandara Santiago, "Nanging iki kasus sing luar biasa luar biasa."