Waca kita | Rungokake kita | Watch kita | Gabung Acara Langsung | Pateni Iklan | Live |

Klik ing basa sampeyan kanggo nerjemahake artikel iki:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Catalan Catalan Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Chinese (Traditional) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Danish Danish Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Irish Irish Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Telugu Telugu Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Welsh Welsh Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Yoruba Yoruba Zulu Zulu

Paris: luangake wektu

Paris-1
Paris-1
ditulis dening editor

Paris minangka salah sawijining kutha paling apik ing planet iki sing bakal dikunjungi. Ing 2017, 33.8 yuta pengunjung teka ing Paris lan Ile de France.

Paris minangka salah sawijining kutha paling apik ing planet iki sing bakal dikunjungi. Miturut Reuters.com, ing 2017, 33.8 yuta pengunjung teka ing Paris lan Ile de France. Paris minangka kutha sing ora kena digawe kesusu. Kaya hubungan katresnan sing apik, hubungan kasebut aja nganti kesusu. Rancang jadwal supaya sampeyan duwe paling ora 5 dina kanggo ngerti kutha lan cara urip "unik Prancis".

Banget Katresnan

Kasmaran karo Paris

1. Subway / Metro. Ana bedane antara Metro / subway, RER lan SNCF. Metro minangka subway (ing njeron kutha), RER minangka sistem sepur pinggiran kutha, lan SNCF minangka sistem rel ing saindenging Prancis.

Warta sing apik yaiku sistem kereta api Prancis bisa digunakake (sanajan kabeh mobil bisa uga ora ana AC)! Metro minangka cara paling cepet lan paling efisien kanggo ngubengi kutha, nanging SNCF (nggunakake Rail Europe) minangka cara paling apik kanggo lelungan ing saindenging negara.

Nalika ngakses sistem Metro lan bis ora gampang / gampang dicampur - sanajan kanggo wong New York, ana logika tumrap operasi kasebut, lan berkat Google Maps, bisa dilayari kanthi tingkat akurasi lan efisiensi sing signifikan.

Nanging, umume Google ngerti, ana bagean-bagean ing London sing durung integral karo sistem Google, lan cara peta kertas sing wis lawas lan takon marang petugas lan wong-wong ing sepeda supaya arah isih apik sumber daya kanggo entuk lokasi.

Maca artikel lengkap ing anggur.lancaran.