24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Singapura Warta Breaking Taiwan Pariwisata transportasi

Maskapai anggaran Singapura ngrekrut 40 pramugari ing Taiwan

0a1a-60
0a1a-60
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Operator anggaran Singapura Scoot Airlines nganakake kegiatan rekrutmen pramugari rong dina ing Taipei, Taiwan.

Print Friendly, PDF & Email

Pengangkut anggaran Singapura Scoot Airlines nganakake kegiatan rekrutmen pramugari rong dina ing Taipei, Taiwan tanggal 18 Agustus, mung kasedhiya 40 posisi.

Miturut CNA, udakara 1,300 peserta wis mlebu kegiatan kasebut nanging mung 200 calon sing sukses lulus tahap pertama proses kerja.

Ing tahap kapindho, dheweke dites tampilan, katrampilan basa uga diwenehi dhaptar tes tulis lan lisan sing ana gandhengane karo tata krama lan tata cara. Mung 80 calon sing dipilih sawise bagean ngrekrut dina Sabtu, miturut Liberty Times.

Ing tanggal 19 Agustus, proses rekrutmen bakal dilanjutake karo wawancara siji-sijine karo eksekutif maskapai.

Pungkasane, 40 pelamar sing nduweni kualifikasi bakal dipilih kanggo lelungan menyang Singapura ing wulan September kanggo kursus pelatihan telung wulan sadurunge dadi pramugari Scoot Airlines.

Kajaba iku, rata-rata gaji saben wulan sing ditawakake Scoot diwiwiti udakara NT $ 55,000 (US $ 1,789), ujar laporan.

Didirikan ing 2012, Scoot minangka maskapai penerbangan murah sing diduweni dening Singapore Airlines. Iki uga maskapai Asia pertama sing ngluncurake chatbot transaksional kanggo ngidini para pelanggan bisa tuku tiket ing kaca Facebook Scoot Singapura liwat Facebook Messenger.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov