Ngilangi Berita Fiji Warta Breaking Travel News Keslametan Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Gempa gedhe 8.2 nyerang Fiji

Pilih basa sampeyan
Fiji
Fiji
ditulis dening editor

Gempa skala 8.2 skala gedhe nyerang Fiji udakara jam 5:37 PM Wektu Standar Pasifik dina iki, 19 Agustus 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Gempa skala 8.2 skala gedhe nyerang Fiji udakara jam 5:37 PM PST dina iki.

Gempa kasebut dununge ing Samodra Pasifik ing 18.165S 178.144W ing jerone 559 kilometer, nyuda ancaman tsunami ing level kasebut.

Pusat Peringatan Tsunami Pasifik negesake manawa ora ana ancaman tsunami.

Jarak:

• 269.0 km (166.8 mi) E ing Levuka, Fiji
• 326.9 km (202.7 mi) SE saka Labasa, Fiji
• 361.3 km (224.0 mi) S saka Suva, Fiji
• 448.7 km (278.2 mi) E saka Ba, Fiji
• 451.3 km (279.8 mi) NW saka Nuku'alofa, Tonga

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.