Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Investments News Pengumuman Pers Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Festival Budaya & Seni Internasional Livingstone ing Zambia

Pilih basa sampeyan
lyca
lyca
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Festival Budaya & Seni Internasional Livingstone ing Zambia duwe acara luar biasa sing menehi para pamiarsa bisa ditunggu saben taun. Acara diwiwiti saka Pagelaran Umum dening macem-macem klompok budaya lan seniman pop, Karnaval Jalanan, Nedha bengi Gala.

Print Friendly, PDF & Email

Festival Budaya & Seni Internasional Livingstone ing Zambia duwe acara luar biasa sing menehi para pamiarsa bisa ditunggu saben taun. Acara diwiwiti saka Pagelaran Umum dening macem-macem klompok budaya lan seniman pop, Karnaval Jalanan, Nedha bengi Gala.

Festival kasebut kalebu salah sawijining negara paling cepet ing Afrika, nggawe Livingstone-Zambia dadi tujuan sing ora bisa ditolak yen sampeyan pengin ngrasakake semangat musik lan tari Afrika sing sensitif lan hipnotis; 73 suku Zambia saka 10 provinsi .. dikemas ing sawijining festival .. kabeh kedadeyan nalika taun nalika Mighty Victoria Falls lagi gludhug paling apik, mudhun luwih saka 500 meter kubik saben detik. Kayane festival lan Air Terjun Victoria ora cukup alesan kanggo pindhah menyang Livingstone, tujuan kasebut uga nawakake kegiyatan petualangan sing nyenengake kaya banyu arung jeram, mlumpat bungee, safari satwa, nitih helikopter, nitih kreta uap, lan akeh mu

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.