24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel News Warta Breaking Peru Keslametan Pariwisata transportasi Singapur

Plane nggawe landhesan angel ing Peru sawise gir irung gagal dipasang

0a1-51
0a1-51
ditulis dening Kepala Editor Tugas

Pesawat penumpang Bombardier Dash 8 Q400 karo 64 wong sing mlebu plancongan rambut ing Bandara Internasional Jorge Chávez.

Print Friendly, PDF & Email

Pesawat penumpang Bombardier Dash 8 Q400 karo 64 wong sing mlebu plancongan rambut Bandara Internasional Jorge Chávez ing Lima, Peru, mecah mandheg nalika mandheg nalika ana irung pesawat gagal dipasang.

Penerbangan LC Peru # W41323 wis nyedhaki tujuane Ayacucho, nalika pilot dikabari babagan irung sing ora berfungsi. Pesawat Bombardier Dash 8 bali menyang Lima lan ndharat, lan kabeh 59 penumpang lan lima awak dilaporake aman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Kepala Editor Tugas

Pimpinan editor Tugas yaiku OlegSziakov