Asosiasi Warta Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Breaking Zambia News Warta Pamrentah News wong Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Sekretaris Pariwisata Pertama nggawa pengalaman pirang-pirang taun dadi anggota dewan Dewan Pariwisata Afrika

Pilih basa sampeyan
Dr.-Ngwira-Mabvuto-Percy-makili-Zambia-on-Afrika-Pariwisata-Papan
Dr.-Ngwira-Mabvuto-Percy-makili-Zambia-on-Afrika-Pariwisata-Papan
ditulis dening editor

Zambia duwe Wakil Ketua Pertama kanggo Dewan Eksekutif UNWTO lan saiki duwe anggota dewan anyar ing Dewan Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

Kanggo Zambia, pariwisata paling penting. Negara kasebut duwe Wakil Ketua Pertama kanggo Dewan Eksekutif UNWTO lan saiki duwe anggota dewan anyar ing Dewan Pariwisata Afrika.

Dr. Ngwira Mabvuto Percy adhedhasar ing Kedutaan Besar Zambia ing Paris, Prancis, minangka Sekretaris Pariwisata Pertama lan Petugas Perhubungan Zambia ing UNWTO. Dheweke dadi pegawai negeri, diplomat, lan ahli pariwisata sing wis mumpuni lan duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang pariwisata lan luwih saka 5 taun ing hubungan diplomatik lan internasional. Pengalaman profesional lan pengembangan karir ana ing tingkat lokal lan internasional.

Dheweke gabung karo Dewan Pariwisata Afrika kanthi kapasitas pribadi.

Didhisiki ing 2018 minangka proyek Koalisi Internasional Mitra Pariwisata (ICTP), Dewan Pariwisata Afrika minangka asosiasi sing diakoni sacara internasional amarga dadi katalis pangembangan pariwisata lan pariwisata sing tanggung jawab menyang lan saka wilayah Afrika.

Sajrone urip profesional lan karir sajrone pirang-pirang taun, Dr. Ngwira dadi praktisi pariwisata, diplomat, konsultan, dosen, lan penasihat utama menteri pariwisata lan pejabat senior pemerintah liyane babagan masalah pariwisata, hubungan internasional, diplomasi, lan prekara UNWTO.

Akademisi kanthi ilmiah diterbitake kanggo jenenge, Dr. Ngwira duwe gelar PhD ing Manajemen Pariwisata (Spanyol), MA ing Studi Diplomatik (Inggris), lan MSc. ing Pembangunan Pedesaan Internasional kanthi spesialisasi Manajemen Pariwisata (Inggris), BA ing Hotel, Pariwisata lan Manajemen Katering (Hong Kong SAR, China), lan Diploma Manajemen Hotel lan Pariwisata (Zambia).

Minangka pegawai negeri lan diplomat, visi Dr. Ngwira yaiku menehi saran kanggo pengembangan lan implementasine kabijakan sing ditujokake kanggo nyengkuyung pembangunan berkelanjutan sing menehi kontribusi kanggo emansipasi ekonomi-ekonomi sakabehe ing level lokal lan internasional ing Zambia lan wilayah liyane ing donya.

Dadi profesional pariwisata, Dr. Ngwira yakin manawa pariwisata minangka pendorong penting kanggo pertumbuhan lan pembangunan sosial ekonomi, kanthi pengaruh sing signifikan tumrap pengentasan kemiskinan, pangasilan, nggawe lapangan kerja, investasi, pangembangan infrastruktur, lan promosi kohesi sosial. Dheweke percaya manawa pariwisata duwe kekuwatan kanggo ngrangsang lan menehi kontribusi sing migunani tumrap pembangunan umum ing jagad iki.

Dewan Pariwisata Afrika nyedhiyakake dhukungan, riset kanthi wawasan, lan acara inovatif kanggo para anggotane. Kanthi kemitraan karo anggota sektor swasta lan publik, ATB ningkatake pertumbuhan, nilai, lan kualitas lelungan lan pariwisata berkelanjutan menyang, saka, lan ing jero Afrika.

Asosiasi kasebut nyedhiyakake kepemimpinan lan nasihat babagan individu lan kolektif kanggo organisasi anggotane lan ngembangake kesempatan kanggo pemasaran, hubungan umum, investasi, merek, promosi, lan nggawe pasar ceruk.

ATB saiki melu puncak keamanan lan kesejahteraan pariwisata ing negara-negara anggota, PR lan pemasaran, jangkauan media, partisipasi pameran dagang, pameran dalan, webinar, lan MICE Africa.

Peluncuran resmi organisasi direncanakake ing pungkasan taun iki.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan Dewan Pariwisata Afrika, cara gabung lan melu, klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pimpinan editor yaiku Linda Hohnholz.